New Balance pentru femei: pantofi sport la modă într-o varietate de culori


Cu mulți ani în urmă, pantofii sport tipici au intrat în moda de zi cu zi. Sunt confortabile, din ce în ce mai interesante în design și foarte durabile. Sunt din ce în ce mai îndrăznețe combinate cu diverse stilizări, chiar și cu cele mai elegante. Printre producătorii la modă, există mai multe mărci cheie, cele mai renumite. Vă explicăm ce a popularizat pantofii de damă New Balance și vă sfătuim cum să le purtați!

New Balance pentru femei - ce le face să iasă în evidență?

Brandul american New Balance este pe piață din 1906. A fost fondată de William J. Riley, care a fost ghidat de misiunea de a crea pantofi de lucru confortabili pentru angajați. Observând găinile din curtea sa, a observat că aceste păsări mențin un echilibru perfect datorită structurii caracteristice a picioarelor, formată din trei gheare. Inspirat de această descoperire, el a creat branțuri moderne în formă de triunghi, care au oferit puncte suplimentare de sprijin pentru picior și au sporit simțul echilibrului. De aici și numele companiei - New Balance înseamnă literalmente „New Balance”.

În următorii ani de funcționare, marca a dezvoltat dinamic soluții noi, creând branțuri care garantează un confort maxim la mers. O altă invenție a fost încălțămintea ideală pentru femei și bărbați, destinată alergării, sportului, dar și utilizării zilnice. Astăzi, compania are peste 120 de ani de experiență, motiv pentru care este considerată unul dintre cei mai buni producători de încălțăminte din lume.

Oferta mărcii include și cele bine proiectate New Balance pentru femeicare se potrivesc ideal picioarelor feminine mai fine. Compania este la curent cu ultimele tendințe, motiv pentru care această încălțăminte nu este doar incredibil de confortabilă, ci și foarte elegantă. New Balance pentru femei este soluția perfectă pentru femeile active care nu doresc să alerge zilnic cu tocuri înalte, cizme sau alte încălțăminte incomode. Oferta producătorului este foarte mare. Puteți alege dintre modele sportive tipice - pentru sala de gimnastică sau alergare, precum și cele în stil streetwear nonșalant.

Femei New Balance - care modele sunt cele mai la modă?

New Balance pentru femei sunt disponibile în multe stiluri și variante, astfel încât fiecare doamnă va găsi modelul potrivit pentru ea. Marca este renumită pentru combinațiile sale interesante de culori și a contribuit adesea la crearea tendințelor comune. Ce articole din oferta acestui brand sunt de departe cele mai populare?

Iubitorii de clasici reduși se pot instala, de exemplu, la locul de muncă sau la universitate. încălțăminte pentru femei New Balance W WR996FSC albastru marin, într-o nuanță universală, elegantă. Se vor potrivi la fel de bine cu pantaloni denim obișnuiți, precum și cu o fustă dreaptă. Este o alegere sigură și neutră. În combinație cu nuanțe de albastru, maro, bej și alb, acestea vor arăta foarte îngrijite, minimaliste și elegante.

Extrem de la modă în ultimii ani este modelul într-o nuanță subtilă de roz pudră, adică Încălțăminte pentru femei New Balance WL574OPS roz. Această culoare grațioasă este foarte feminină și feminină, așa că doamnele sunt fericite să împerecheze această pereche de pantofi chiar și cu rochii! În plus, ele însuflețesc frumos întreaga ținută, oferindu-i un pic de ușurință. În același timp, par extrem de delicate și grațioase, atunci când sunt într-adevăr doar pantofi sport confortabili. Varianta nuanței de menta este, de asemenea, populară Încălțăminte New Balance pentru femei W GC574D5 verde. Este alegerea perfectă pentru femeile active care sunt ocupate în timpul zilei, deci merită cel mai mare confort! Încălțămintea confortabilă nu trebuie să fie ciudată sau plictisitoare. Adidași pastelate au cucerit rapid străzile și le puteți vedea pe picioarele multor femei de toate vârstele.

Doamnelor cărora, la rândul lor, nu le plac culorile strălucitoare, le poartă de bună voie pantofi New Balance pentru femei W KL247TMG negrue. Acest model se potrivește perfect stilului streetwear. Simplitatea sa este, de asemenea, extrem de expresivă. Această încălțăminte se potrivește atât unei ținute minimaliste, cât și unui stil foarte alternativ. Talpa puternică, ridicată, face ca pantoful să fie extrem de confortabil de purtat și arată agresiv.

New Balance pentru femei - de ce ar trebui să le porți?

Unghiile de pe degetele de la picioare sunt una dintre cele mai neplăcute leziuni. Tocurile tocate se strică întreaga zi. Blistere extrem de severe pot chiar să vă împiedice să vă deplasați normal. Cu toate acestea, nimeni nu are timp să aștepte ca astfel de iritații să se vindece. Așadar, nu are rost să porți încălțăminte incomodă! Timp de secole, femeile au fost obligate să poarte pantofi mici cu toc. În zilele noastre, această abordare se schimbă și vă puteți baza mai mult pe propria comoditate. Cizme New Balance pentru femei vă permit să găsiți compromisul perfect între confort și un aspect frumos. Cu o astfel de pereche de pantofi pe picioare, poți cuceri lumea în fiecare zi. Stilul sportiv poate fi foarte grațios, feminin și blând!

Pantofii New Balance pentru femei sunt unul dintre cei mai populari pantofi din lume dintr-un motiv. Toate cele mai la modă modele și multe alte perechi pot fi găsite pe site-ul web KeeShoes! Ai grijă de confortul tău de zi cu zi și fă-ți încălțăminte cu adevărat confortabilă!