Om la modă iarna - încălțăminte bărbătească elegantă


În ultimul trimestru al anului, când este necesar să implementăm planuri de vânzare și cumpărare, ne deplasăm în fiecare zi prin oraș, încercând să arătăm profesioniști și prezentabili la întâlnirile cu clienții. În condiții meteorologice nefavorabile, să avem grijă de unul dintre cele mai importante elemente ale ținutei care ne ajută să facem o primă impresie bună - pantofii. Încălțăminte adecvată trebuie să fie caldă, rezistentă la ploaie, confortabilă și, mai presus de toate, elegantă. Vă sfătuim ce pantofi vor fi cei mai buni pentru iarnă pentru un bărbat la modă.

Mereu la zi - la modă într-un stil casual

În ultimii ani, standardele modei masculine s-au slăbit. În timpul multor întâlniri, putem purta haine casual. Purtăm cămașă cu carouri, pulover sau vestă simplă, jachetă sport și blugi de culoare închisă pentru întâlniri cu clienții și în zilele în care lucrăm la birou. Papucii bărbătești cu croială sport în bleumarin vor fi un plus extraordinar - să le punem dacă vrem să arătăm la modă și tineri. Aceasta este o propunere grozavă pentru bărbații în vârstă, cărora le pasă de stilul lor individual! Încălțăminte de iarnă pentru bărbați care se armonizează perfect cu stilul casual sunt botinele din piele întoarsă sau botinele legate în nuanțe de negru clasic sau gri la modă - să alegem o pereche solidă pentru mai multe sezoane din magazinul online Butymodne.pl. Să ne îmbrăcăm cu pantaloni de velur asortați, blugi bleumarin sau negri cu croi subțire. Alte activități profesionale - cum ar fi întâlniri cu superiori, prezentări sau participarea la întâlniri - vor necesita îmbrăcăminte formală.

Eleganță masculină atemporală

Pentru ocazii speciale, să ajungem la canonul modei bărbătești - pentru costume elegante atârnate în garderobă din materiale de înaltă calitate, de exemplu lână. Un element obligatoriu al ținutei va fi și o cămașă simplă cu guler și Pantofi eleganti. Pantofii cu piele din piele naturală din negru sau maro intens sunt perfecti pentru acest set. În zilele mai reci, când avem nevoie de pantofi cu talpă mai groasă, alegeți cizme cu dantelă sau cizme bărbătești Chelsea. Acest tip de încălțăminte va arăta grozav purtat peste pantalonii cu picioare conice. Încălțăminte clasică de iarnă pentru bărbați se găsește în magazin Butymodne.pl. Să ne pregătim și garderoba pentru evenimente neobișnuite din viața noastră profesională.

Joc elegant, sportiv

Unele sarcini profesionale - cum ar fi călătoriile de integrare sau pregătirea pe teren, necesită prezentarea feței dvs. mai cotidiene. Ce sa porti? Să optăm pentru un stil sportiv atemporal, care este asociat cu a fi liber și se potrivește celor mai multe tipuri de siluetă și frumusețe masculină. Blugii sportivi (puțin mai slabi) sau pantalonii cargo vor fi corespunzători. Alegeți un tricou cu mânecă lungă, un pulover, un hanorac sau o vestă sport cu glugă. Pentru drumeții sau sarcini care ne așteaptă să facem parte, de exemplu, a integrării în echipă, să punem cizme de piele pentru bărbați cu piele de oaie din piele naturală sau ecologică sau pantofi de trekking dantelat. Dacă vă așteptați la o călătorie sau la o activitate pe teren de iarnă, cizmele de drumeție căptușite cu blană densă pentru încălțăminte, cu fundul solid din cauciuc termo sunt un ochi de taur!

Alegerea încălțămintei potrivite este cheia construirii oricărei ținute. Indiferent de circumstanțe, purtați încălțăminte fabricată cu atenție, la modă, pentru a vă simți bine într-o varietate de circumstanțe.