Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

Pantofii din categoria Alte sunt un grup foarte divers de pantofi care sunt adesea greu de clasificat în alte categorii. Sunt pantofi care nu se potrivesc cu stilul clasic, dar sunt perfecti pentru ocazii speciale sau pentru tinute inedite.

Pantofii din această categorie includ: cizme de cowboy, cizme cu șireturi, sandale în stil hippie sau adidași cu inserții colorate. Toate aceste modele sunt conectate printr-un singur stil original, care atrage atenția și este adesea un element interesant al stilului de modă.

Cizmele de cowboy sunt pantofi asociati cu Vestul Sălbatic. Este o propunere ideală pentru iubitorii stilului boho și hippie, dar și pentru iubitorii climatelor occidentale. Cizmele bovver cu șireturi, în schimb, sunt pantofi cu accesorii la modă recent, precum lanțuri sau fire. Este o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să arate îndrăzneț și la modă.

Sandalele în stil hippie sunt pantofi foarte comozi, perfecti pentru vară și pentru coafarea cu accesorii la modă. Adidașii cu inserții colorate, în schimb, sunt o propunere pentru iubitorii de stilul sport, dar și pentru cei care doresc să adauge un pic de culoare look-ului lor de zi cu zi.

Pantofii din categoria Altele sunt modele excepționale și unice care se încadrează perfect în stilizările pentru persoanele cărora le place să iasă în evidență din mulțime și se ghidează după gustul lor. Este o propunere excelentă pentru persoanele care doresc să-și arate creativitatea și curajul în stilizări de modă.