Pantofi mici McArthur 01-NV -40% multicolor albastru

Produs indisponibil ;(

McArthur este unul dintre cei mai populari producători de încălțăminte din Polonia. Acest brand produce încălțăminte pentru femei, bărbați și copii pentru toate anotimpurile anului. Cel mai important avantaj al produselor acestui brand este prețul accesibil combinat cu manopera de înaltă calitate, durabilitate și rezistență la deteriorări mecanice.


Pantofii McArthur 01 - NV pentru bărbați sunt pantofi de înaltă calitate, potriviti pentru purtarea de zi cu zi. Sunt fabricate din plastic de înaltă calitate la exterior și piele de bună calitate la interior. Acest lucru face ca pantofii să fie extrem de durabili și foarte confortabili. Pentru a asigura o ventilatie mai buna, in incaltaminte au fost facute cateva sute de mici gauri pentru a facilita schimbul de aer. Această soluție este perfectă pentru zilele caniculare, asigurând confort termic.


Pantofii se potrivesc cu majoritatea hainelor de zi cu zi. Se potrivesc bine cu pantalonii din denim, tricourile polo sau cu cămășile cu nasturi. Încălțămintea se potrivește și cu haine mai elegante - de exemplu, o jachetă sport.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: piele artificiala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită albastru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.