Pantofi sport barbati Nikopol 1570 maro negru

Produs indisponibil ;(

Nikopol 1570 sunt pantofi din piele de foarte înaltă calitate pentru bărbații care iubesc stilul sportiv. Acum este foarte popular în moda masculină nu numai pentru îmbrăcăminte, ci și pentru încălțăminte.


Acești pantofi de bărbați extrem de stilați, cu șireturi, în nuanțe de maro, bej și negru, sunt confecționați din piele naturală granulată combinată cu piele nubuc. Datorită acestui fapt, este o încălțăminte care se caracterizează printr-o rezistență extrem de ridicată la deteriorarea mecanică precum și la efectele condițiilor meteorologice negative. Este, de asemenea, încălțăminte foarte confortabilă care se potrivește bine formei oricărui picior masculin.


Ceea ce este extrem de important, pantofii Nikopol sunt perfecti pentru utilizarea de zi cu zi, precum și la locul de muncă sau în timpul întâlnirilor formale. Acest lucru este asigurat de croiala lor modernă, în conformitate cu cele mai recente tendințe în moda masculină. Acest lucru le face un adevărat must-have în dulapul de pantofi pentru bărbați. Pantofii din piele Nikopol sunt disponibili într-o gamă întreagă de mărimi - de la 39 la 44.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: maro, bej negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Il recomand cu drag! Pantofi de foarte buna calitate, asa cum este descris, livrare rapida. Recomand cu incredere !!!!
|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.