Textile Pe toc

Dacă sunteți în căutarea de pantofi în categoria eleganței clasice, pantofii textile de pe pană vor fi potrivite pentru dvs. Ele sunt perfecte pentru vara - lumina, frumosul și aerul, astfel încât cu siguranță vă vor fura inima.

Pompe pe pană

Pompele textile pe pană în culori interesante de materiale strălucitoare vor cădea cu siguranță în ochi. O pană mică și o tăietură de mocasini vă permit să modificați liber aceste pantofi cu diferite stiluri - pantaloni, fuste, costume. Culorile fără caracter obligatoriu le fac foarte universale și nesfârșite.

Sandale cu picior

Foarte feminine textile sandale cu toc inalt va vizualiza slim picioarele, ridica fesele si va face cateva centimetri mai mare. Cu toate acestea, dacă nu vă plac înălțimile extreme, o pensă mică vă va oferi un efect similar.

Pene mici în sandale-espadrille este o propunere foarte interesantă pentru vara viitoare. Rochii largi și aerisite, maxi și fuste de creion, iubesc acest stil de încălțăminte! Printre pantofii de vară de la nunți pe pene, cu siguranță fiecare femeie va găsi o modă pentru ea însăși.