Papuci pentru copii


Copiilor mici le place să alerge desculți și să exploreze lumea așa. Este o mare sursă de stimuli și impresii senzoriale.

Diverse texturi, umflături, suprafețe aspre sau ușor alunecoase ... Cu toate acestea, nu fiecare cameră are o podea suficient de caldă. Rularea pe plăci reci este neplăcută și poate contribui la o vezică rece. Papucii calzi și estetici pentru copii vor fi perfecti acasă, în timpul vizitelor oaspeților, în vacanță sau chiar când picioarele sunt pur și simplu prea reci.

Ce papuci pentru copii ar trebui să alegi?

Să ne răspundem mai întâi la întrebarea dacă trebuie să cumpărăm pantofi de casă sau unul pentru ca copilul să petreacă timp la grădiniță sau la grădiniță? Dacă căutăm papuci de casă, avem o sarcină ceva mai simplă. Nu trebuie să îndeplinim cerințele facilității - ajustăm achiziția doar la propriile noastre cerințe.

Să fim atenți la materialul din care sunt confecționați papucii pentru copii. Incaltamintea trebuie sa fie cat mai respirabila. La domiciliu, este cald și complet confortabil, astfel încât nu se încălzește și materialul prea gros al părții superioare nu este exclus.

Papucii pentru copii nu trebuie să se abată de la normele de profilaxie a picioarelor sănătoase. Atunci când cumpărăm pantofi, ne ocupăm de fiecare parametru. Ar trebui să ne comportăm în același mod atunci când cumpărăm pantofi de casă. Papucii trebuie să aibă o talpă flexibilă, dar apropiată de călcâi, o talpă moale care se îndoaie în 1/3 din lungimea sa, spațiu adecvat pentru degetele de la picioare și, prin urmare, degetele mari rotunjite și, mai presus de toate, nu ar trebui să lase picioarele să se răsucească. Să ne uităm, de asemenea, dacă tăietura. Papucii pentru copii vor fi o soluție convenabilă. Fixarea cu velcro va ușura îmbrăcarea, mai ales pentru cei mici.

Școlarii mai în vârstă pot purta și flip-flops, dar să verificăm dacă sunt conturați corespunzător și nu fac ca tocurile să iasă în lateral sau să-și arunce nefiresc picioarele în timp ce merg.

Tradițional sau ortopedic

Cu excepția cazului în care un medic specialist recomandă purtarea încălțămintei corective, nu le cumpărați preventiv și pe cont propriu. Piciorul unui copil nu trebuie restricționat și rigidizat, deoarece acest lucru îl va împiedica să se antreneze într-un mers natural. În plus, papucii prea duri pentru copii pot restricționa mișcările lor în jocul spontan. Vor fi doar incomode. Să nu alegem o superioară prea înaltă. Să fim atenți la inserția profilată și la materialul din care a fost realizat. Papuci de casă pentru un copil trebuie să fie respirabili și blândi pentru piele, astfel încât să nu provoace iritații și mâncărimi.

Să fim atenți la culori și design. Celor mici le place tot ce iese în evidență. Papuci mici multicolori și fermecători pentru copii le vor atrage atenția și vor deveni o piesă vestimentară preferată. În timpul vizitelor la colegii sau bunicii lor, aceștia vor fi un accent interesant și un plus elegant la stil.

Când un copil aleargă în șosete, murdărie și scame pot fi văzute pe ele după doar câteva minute. Cu toate acestea, în papuci puteți șterge întotdeauna tălpile. Iarna, acestea reprezintă o sursă excelentă de căldură pentru picioare, mai ales după o nebunie îndelungată și de drumeții sau săniuș.

Ce papuci pentru copii pentru copiii mai mari?

Când vrem să cumpărăm papuci pentru un băiat și o fată de vârstă școlară, ne putem permite un pic mai multă libertate în alegerea croiței. Picioarele modelate corespunzător nu mai sunt atât de solicitante, dar nu uitați să nu vă lăsați păcăliți de rutină și să aveți grijă de încălțăminte sănătoasă de acasă. Să verificăm materialele din care sunt fabricate papucii. Respirabil și moale, vor îmbunătăți confortul purtării. Pielea transpirată poate provoca mâncărime și poate fi foarte iritată, așa că hai să acordăm în primul rând atenție igienei.

La modă și sănătos

Există multe stiluri de încălțăminte pentru copii pe piață care pot îndeplini atât cerințele estetice, cât și cele de calitate. Leopardi elegante, modele monocrome, nuanțe pastel minimaliste, precum și culori intense contrastante, precum bleumarin și ocru.

Dacă copilul, dintr-un anumit motiv, nu dorește să poarte papuci, iar acest lucru nu este rezultatul disconfortului provocat de pantofii inconfortabili, să îi căutăm pe cei care decorează imaginile personajelor preferate din basme sau ale desenelor amuzante. Așa își exprimă copilul personalitatea. Își va prezenta preferințele prin aspectul său. Este foarte important și util în timpul cumpărăturilor de familie. Când copilul decide despre sine, se simte încrezător.

Când cumpărăm ceva pentru noi, vrem și noi să ne simțim bine în legătură cu asta. Ne privim în oglindă, comparăm diferite stiluri și posibilități. Căutăm cele mai multe soluții faciale și de înaltă calitate. Nu e de mirare când celor mici le pasă la fel. Papucii pentru copii pot fi o piesă vestimentară importantă, sporind confortul de funcționare în timpul călătoriilor sau în serile reci de iarnă. Este un element asociat cu confortul, căldura casei și un loc în care ne simțim în siguranță, confortabili și în largul lor. Deoarece este posibil să combinați confortul, confortul, stilul și în același timp sănătatea și calitatea înaltă - să ne asigurăm că astfel de papuci însoțesc copilul în nebunia de zi cu zi sau după scăldat, chiar înainte de a merge la culcare, când petreceți timp împreună, sub o pătură caldă, într-un pat cunoscut, unde o clipă mai târziu va veni un somn fericit după o zi de senzații și nebunie.