Papuci recreativi pentru copii Rider 81565 verde gri albastru

Produs indisponibil ;(

Un copil care practică sporturi nautice ar trebui să aibă încălțăminte decentă pentru copii, destinată acestui tip de activitate. Prin urmare, pentru vizitele regulate la piscină, merită să cumpărați flip-flops sport de bună calitate atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Acești pantofi au o talpă specială din material sintetic, profilat anatomic și nu se deformează sub presiunea greutății corporale pe talpă. Încălțămintea are un caracter tipic brazilian, deoarece originea sa este și braziliană. Prin urmare, putem fi siguri de calitatea sa înaltă.

Pantofii au talpa alba cu insertie verde si bleumarin in relief cu modele caracteristice, impiedicand alunecarea piciorului ud in interiorul pantofului. Flip-flops sunt antiderapante, ceea ce este extrem de important și nu alunecă de pe picioare datorită bretelelor solide care acoperă piciorul și modelului de pantofi care presupune o plimbare confortabilă în ei, atât pe plajă, cât și pe gresia alunecoasă. în piscina. Acești pantofi sunt foarte rezistenți la umiditate și abraziune, așa că vor fi însoțitorul perfect pentru sporturile nautice pentru un copil.

  • Tip clemă: Un alt
  • sex: Baietii
  • Caracter: lipsa
  • Culoare: verde gri albastru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Recomand din suflet :)