American Club Sport fete american k002 roz multicolor alb

Produs indisponibil ;(

Pantofii sport American Club sunt pantofi conceputi pentru fetitele care sunt in continua miscare toata ziua.


Acest model special de încălțăminte este realizat din material sintetic de înaltă calitate, care face ca piciorul copilului să respire și să nu transpire. Au talpa albă, din spumă. Modelul multicolor al materialului va atrage micuța fashionista și va completa garderoba oricărui copil.


Pantofii pentru copii sunt foarte usori si confortabili, asa ca fiecare joaca va fi o placere. Sunt potrivite cu succes pentru plimbare pe stradă, pentru o plimbare în parc, pentru un loc de joacă și pentru fete pentru a practica sporturi ușoare. Pantofii prezentați sunt slip-on, așa că micuța doamnă îi va pune singură, fără ajutorul părinților.


Mărimile de la 27 la 31 disponibile pe site-ul KeeShoes vor permite fetelor mici și mari să se bucure de ele. Pantofii selectați vor ajunge acasă în 1-2 zile lucrătoare.


Pantofii pentru copii American Club sunt o alegere buna pentru micutul tau. Să le garantăm copiilor noștri aventuri de neuitat cu încălțăminte sport în picioare.

  • Tip clemă: Un alt
  • Caracter: lipsa
  • sex: Fetițe
  • Culoare: multicolor alb

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
100% POZITIV! Contact bun cu vânzătorul, mărfurile descrise, livrare rapidă. Această tranzacție este o plăcere :) Vă mulțumim, salutări și recomandări.