American Club Sandale sport americane 1626 pentru tineret albastru negru

Produs indisponibil ;(

Sandalele sport americane pentru tineret sunt încălțăminte de înaltă calitate, destinate utilizării zilnice. Pantofii de vara usori si confortabili sunt perfecti pentru plimbarile lungi, oferind grade de confort si siguranta.


Pantofii renumitului brand american au fost fabricați cu grijă pentru o calitate înaltă. Talpa este solidă și izolează bine de sol, dar în același timp este și flexibilă și nu îngrădește libertatea utilizatorului. Partea superioară a sandalelor este confecționată din material natural care este plăcut la contactul cu pielea și nu provoacă abraziuni. Un avantaj suplimentar al încălțămintei americane de vară este un branț din piele naturală - aceasta oferă piciorului confort și împiedică transpirația și, astfel, alunecarea. Profilul corect este o garanție că piciorul va fi poziționat corect și nu va fi expus la răni.


Avantajul incontestabil al sandalelor americane pentru tineret este stilul lor. Moderne, într-o croială sport și culori interesante, vor atrage atenția fiecărui adolescent, garantându-i nu doar confort, ci și stil grozav.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Țesătură
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: albastru negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Serviciu profesional. Vă recomand.