American Club Sandale americane 1515 gri pentru baieti portocale

Produs indisponibil ;(

American Club, o companie cu mulți ani de tradiție, produce o colecție ale cărei design se bazează pe tendințele modei globale.


Personal calificat, cele mai noi tehnologii fac ca pantofii American Club sa aiba un stil unic, de inalta calitate, iar detaliile sunt perfect rafinate.


Acest brand este lider când vine vorba de încălțăminte pentru copii. Pantofii din piele pentru copii sunt unul dintre cele mai cumpărate produse ale acestei companii.


Sandalele pentru copii cu numărul 1515 nu sunt doar atractive. Acești pantofi sunt conceputi pentru a avea grijă de dezvoltarea și forma corespunzătoare a piciorului mic. Picioarele se țin bine, nu se răsucesc la mers, nu se răsucesc. Sunt prinse cu Velcro, datorită căruia copilul le poate regla singur. Sunt din piele naturală, datorită căreia piciorul poate respira și nu transpira.


Sandalele 1515 sunt pantofi tipici pentru fetițe. Vin în alb cu accesorii roz. Toate elementele acestor pantofi, precum cureaua, ornamentele etc., sunt un adevarat decor pentru tinuta unei domnisoare.

  • Tip clemă: Velcro
  • Informatii suplimentare: Branț din piele
  • sex: Baietii
  • Caracter: alte
  • Culoare: gri portocale

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Contact perfect cu vânzătorul, timp de livrare expres. A trebuit să înlocuim pantofii (dimensiune greșită), dar, datorită profesionalismului vânzătorului, totul a decurs fără probleme și „nedureros. Recomand din toată inima cumpărăturile cu Vânzătorul. Cu respect.