spumă

Pantofii de spumă au un lucru în comun - sunt foarte ușori, deci sunt folosiți de bunăvoie atât de copii, cât și de adulți.

Papuci și papuci din spumă

În oferta noastră veți găsi, printre altele, papuci de spumă ușori și confortabili, precum și flip-flop-uri, de asemenea, cele de marcă. Ele sunt ușor de curățat, astfel încât acestea joacă adesea rolul de încălțăminte, care sunt folosite în timpul lunilor de vară sau în călătoriile de vacanță.

Galoshes din spumă

Producătorii concurează, de asemenea, în oferirea de spumă. În acest tip de pantofi, greutatea a fost adesea o problemă care a făcut dificilă purtarea, mai ales pentru copii. În prezent, aceasta nu mai este o problemă, deoarece greutatea acestor pantofi este surprinzător de scăzută.

Spuma de pantof este de asemenea o garanție a durabilității, deoarece este un material care nu se deformează cu ușurință. Este dificil să le distrugi și să-ți schimbe parametrii, așa că lucrează pe substraturi mai slabe și în locuri unde alte pantofi ar deveni rapid deformate. Spuma vă permite, de asemenea, să decorați cu elemente grafice.