Papuci de damă - un articol de îmbrăcăminte esențial

Sunt foarte confortabile de purtat, ușor de îmbrăcat și de dat jos, practice pentru zilele călduroase de primăvară și vara fierbinte. Iarna, sunt perfecte ca papuci ceva mai eleganți. Într-un cuvânt - șlapii sunt încălțăminte necesară, probabil, în fiecare casă. În plus, acestea vin în varietăți incredibil de multe, nu numai în ceea ce privește culorile, designul și materialele din care au fost realizate, ci și tăiate. Oferim o selecție largă în magazinul nostru tocuri cu pană, clasic papuci de piele pentru femei și tocuri. Fiecare dintre clienții noștri va alege cu ușurință modelul care îi spune, indiferent dacă este în căutarea a ceva în stil sportiv, casual sau elegant. În plus, încălțămintea pe care o oferim se caracterizează printr-o calitate bună și un preț atractiv.

Papuci cu toc și tocuri înalte - confort cu o notă de eleganță

Flip-flop-urile au revenit în favoarea lor cu ceva timp în urmă și de atunci domnesc pe străzile noastre în zilele calde. Designerii concurează în crearea de noi modele potrivite pentru diverse circumstanțe. Printre papuci de piele pentru femei atenția lor este cu siguranță demnă de atenție elegant versiuni: tocuri cu pană și tocuri. Acest tip de încălțăminte este realizat pentru femeile care apreciază avantajele practice ale flip-flop-urilor, cum ar fi purtarea confortului sau a respirabilității, valoroase mai ales pe vreme caldă, fără a uita de eleganță.

Ce stiluri se potrivesc tocuri? Atât cele cu toc subțire, cât și cele de pe stâlp dau impresia de ușurință, așa că merită să le asociezi cu o fustă elegantă evazată. În special rochiile și fustele din materiale grele vor beneficia de acest tip de conexiune - evitați combinarea lor cu pantofi pe o talpă plană, deoarece acest lucru duce la scurtarea optică și îngroșarea figurii. Tocuri înalte și pene Sunt de fapt încălțăminte aproape universală - foarte feminină, se potrivesc perfect cu stilizări casual și mai largi - cu blugi, pantaloni de vară în culori pastelate, rochii și fuste. De asemenea, se îmbină bine cu un dulap mai elegant.

Ce să cauți atunci când alegi papuci de damă?

Când cumpărați flip-flops, urmați aceleași reguli ca pentru orice alt tip de încălțăminte. Pantofii au un impact uriaș asupra sănătății picioarelor noastre. Ore frecvente, lungi de mers pe jos cu pantofi cu toc înalt, cu degetele de la picioare înguste, pot provoca halux și deformări articulare. Acest lucru nu înseamnă, însă, că este necesar să renunți complet la acest tip de încălțăminte, este suficient să le porți moderat. De asemenea, ar trebui să vă amintiți să alegeți dimensiunea potrivită a pantofilor, astfel încât picioarele să nu fie presate. Alegerea unei numerotări prea mici poate duce la unghiile și amprentele încarnate.

In caz de papuci de dama cu degetele acoperite, este important și materialul din care sunt realizate. Ventilația adecvată a piciorului joacă un rol semnificativ în menținerea unei igiene adecvate, așa că haideți să acordăm atenție dacă pantofii sunt confecționați dintr-un material respirabil.

Vă invităm cordial să vă familiarizați cu oferta magazinului nostru!