Alegem cei mai buni pantofi pentru costumul unei femei


Coco Chanel și Greta Garbo, când au împrumutat costume din garderoba bărbaților, au știut ce fac. Doamnele arată grozav în pantaloni cu pliuri și jachete. Acest set este o uniformă confortabilă, care poate fi stilată liber. Este perfect pentru evenimente oficiale și adunări sociale. Vă sfătuim ce pantofi se potrivesc cel mai bine cu costumul unei femei.

Tocuri înalte - pantofi perfecti pentru un costum

Tocurile înalte sunt cele mai clasice pantofi de dama eleganticare merge bine cu un costum. Un toc înalt prelungește picioarele și face ca întreaga ținută să arate elegantă. Negru pantofi cu toc pentru un costum negru și o cămașă albă este cea mai tradițională combinație. Potrivit pentru o conferință de afaceri și o pasarelă cu covor roșu. Cu toate acestea, merită să te joci cu moda și să experimentezi culorile - pantalonii clasici, de culoare închisă, pot fi reînviați dacă ne îmbrăcăm cu pantofi într-o nuanță intensă. Este la modă să combinați gri cu cobalt sau argintiu, sau maro cu portocaliu sau auriu. De asemenea, putem înveseli costumul tradițional, monocrom, cu pantofi cu imprimeu extravagant. Tocurile înalte perfecte pot fi găsite în magazinul online KeeShoes. O variantă interesantă pentru tocurile înalte va fi sandale pe un stâlp subțire. Degetele de la picioare și unghiile expuse pictate cu lac intens de culoare arată foarte interesant. Ce fel de încălțăminte cu pliuri și jachete ar trebui să alegem dacă suntem iubitori de tălpi plate?

Masculine chic - costum și pantofi cu tăietură masculină

Un costum este un adevărat clasic în garderoba pentru bărbați. De aceea, doamnele care se simt bine în el pot ajunge și la pantofii pentru bărbați pentru a crea stilizări atemporale. Pantofii oxford pentru femei și pantalonii încrețiți sunt o întorsătură asupra clasicului. Puteți vedea în mod clar inspirații în moda bărbătească. Cu toate acestea, fiecare element are o atingere feminină, deci este o combinație atractivă. Setul va câștiga un caracter sportiv dacă înlocuim o cămașă tradițională cu un guler cu un tricou sau o bluză cu decolteu în V. Iubitorii de stil casual pot purta și pantofi sport cu costumele lor. 

Un costum pentru femei într-o versiune sportivă

Un costum pentru femei se potrivește perfect cu un stil casual, urban. Tot ce trebuie să facem este să selectăm accesorii - vom înlocui geanta de damă cu un rucsac sport, rinichi sau geantă și pantofi eleganți - cu adidași. Costumele colorate sau luminoase arată grozav în această versiune. Modelele din in sau țesături tricotate arată, de asemenea, foarte bine. Vrei ca întregul stil să câștige lejeritate? Înfășurați mânecile jachetei și puneți-vă un ceas sport la încheietura mâinii. Combinația unui costum în nuanțe de alb sau bej nisip cu pantofi neon este chintesența modei moderne care cu siguranță va atrage atenția. Strada la modă arată că costumele pentru femei de croială clasică pot fi purtate și cu adidași albi. Un astfel de set arată minunat și aduce în minte lunile de primăvară într-o mare aglomerare urbană. Puteți alege perechi grozave cu un costum la magazinul online KeeShoes.

Un costum pentru femei este un articol vestimentar atemporal. Doamnele cu diferite tipuri de corp arată grozav în el. Secretul creării unui stil interesant cu o jachetă și pantaloni în pliuri constă în alegerea încălțămintei și accesoriilor potrivite. Un costum clasic în mâinile unui iubitor de modă poate deveni o ținută interesantă cu un caracter sportiv sau o ținută de seară demnă de reținut.