Balerini cu sandale cu degetul deschis D3434 Alb negru

Produs indisponibil ;(

Produsul pe care îl veți descrie sunt balerinii de damă cu vârf deschis, care reprezintă o combinație a designului clasic al balerinii cu un element de sandală datorită părții frontale deschise. Acest model special este D3434 și vine în alb, deși descrierea menționează și negru, ceea ce poate sugera că sunt disponibile în două culori.

Materialul a fost descris drept „meliski”, ceea ce poate însemna un material cu proprietăți asemănătoare PVC-ului sau alt tip de plastic flexibil folosit adesea în producția de încălțăminte - meliski-urile sunt cunoscute pentru că sunt ușor și adesea parfumate. Cu toate acestea, aceștia sunt termeni folosiți destul de rar, așa că pot însemna un material diferit, specific producătorului.

Balerinii acestui brand, neidentificați ca „Altă marcă”, se adresează femeilor și se încadrează în categoria „Femei » Balerina”. Designul frumos, atractiv și prețul mic sunt un stimulent pentru a cumpăra acești pantofi. Încălțămintea cu vârf deschis este o opțiune perfectă pentru zilele mai calde, adăugând lejeritate și stil atât ținutelor casual, cât și mai elegante.

În concluzie:

- Tip produs: balerini de dama cu varf deschis

- Model: D3434

- Culori disponibile: Alb (si posibil negru)

- Material: Meliski (material flexibil, usor, eventual plastic)

- Tip de încălțăminte: Balerini/Sandale

- Caracteristici distinctive: Design atractiv, preț redus

- Destinatie de utilizare: Pantofi de dama, pentru orice ocazie

- Producator: Alte marci

- Categorie: Femei » Femei » Balerina

- Material exterior: altul (din material descris ca meliski)

Vă rugăm să rețineți că numele „meliski” poate fi ambiguu, așa că este recomandat să verificați compoziția reală a materialului cu producătorul sau vânzătorul.

  • Culoare: negru
  • Material exterior: alte

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|