BEFADO SA este o companie poloneza care produce incaltaminte pentru copii. Compania a fost fondată în 1990 și de atunci s-a bucurat de o mare popularitate în țară și în străinătate. Sediul companiei este situat în Lubawa, iar producția se desfășoară în Polonia pe baza celor mai înalte standarde de calitate.

Compania BEFADO SA este specializata in productia de incaltaminte pentru copii de la sugari pana la adolescenti. Oferta include încălțăminte pentru diferite anotimpuri și pentru diverse ocazii, precum sărbători sau petreceri la școală. Incaltamintea BEFADO SA se caracterizeaza prin confort, siguranta si estetica.

BEFADO SA este o companie care ține la clienții săi. Pentru a le satisface, compania oferă o gamă largă de pantofi care vor satisface nevoile chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Atunci când alegeți încălțămintea BEFADO SA, merită să acordați atenție confortului și calității manoperei, ceea ce este o garanție a satisfacției la achiziție.

BEFADO SA nu este doar un producător de încălțăminte, ci și un inițiator al multor activități caritabile. Compania se implică în ajutorarea copiilor, în special a copiilor nevoiași, prin organizarea de diverse tipuri de campanii și colectări. Datorită acestui fapt, BEFADO SA a câștigat simpatia clienților care își aleg cu bucurie produsele.

Nu fără motiv, BEFADO SA este lider pe piața poloneză de încălțăminte pentru copii. Este o companie care îmbină tradiția cu modernitatea, atenția la calitate și grija față de nevoile clienților săi. Fără îndoială, încălțămintea BEFADO SA este cea mai bună alegere pentru un copil care are nevoie de încălțăminte confortabilă, sigură și estetică.