Căutăm cele mai confortabile cizme de ploaie pentru cei mai tineri din primăvară


Sosirea primăverii este un moment pentru plimbări și jocuri în aer liber pentru cei mai tineri. După cum spun scandinavii - nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite. Prin urmare, să le oferim copiilor noștri wellies la modă de primăvară, în care cei mici să poată merge pe jos în zilele ploioase de primăvară și să se stropească în bălți. Vă sfătuim cum să alegeți cizme de cauciuc pentru un copil, astfel încât acestea să fie confortabile și să atragă cei mai tineri.

Galoshes - o protecție excelentă pentru picioare

Cizme de cauciuc pentru copii sunt foarte populare printre părinți, în principal pentru că sunt universale. Le putem pune pe un copil mic atunci când mergem la plimbare într-o pajiște sau pădure primăvara sau când planificăm o excursie la malul mării. Acest tip de încălțăminte izolează perfect piciorul de solul umed și împiedică pătrunderea umezelii în pantofi. Acest lucru este foarte important deoarece chiar și șosetele umede pot provoca răceli. Dacă ne concentrăm asupra activității de primăvară și a distracției în aer liber împreună cu copilul nostru, să investim în cizme de cauciuc de bună calitate, care să ofere o protecție excelentă picioarelor.

Cele mai populare tipuri de cizme

Galoșii copiilor sunt împărțiți în modele înalte - ajungând de obicei la genunchi sau la mijlocul gambei, și la cele joase, adică cele care se termină deasupra gleznei. Pantofii mai înalți sunt proiectați pentru a proteja piciorul și picioarele mici de condițiile meteorologice nefavorabile. Să le alegem dacă planificăm o plimbare mai lungă, de primăvară. De asemenea, sunt perfecte pentru a sări în bălți. Wellies-urile scurte sunt o protecție excelentă împotriva ploii și a noroiului - le putem îmbrăca pentru un copil mic când ajungem pe jos la grădiniță sau la școală. Galoșii pot avea, de asemenea, o lățime reglabilă a părții superioare. Pentru aceasta există un cordon special cu legătură. Datorită acestuia, pantofii se vor potrivi perfect în jurul gambei și se vor proteja împotriva vântului. Unele modele sunt echipate cu o curea specială din nailon cusută de sus în partea superioară a pantofului. Sarcina sa este de a asigura cea mai bună rezistență la apă.

Ghete Wellington - practice și drăguțe!

Pentru a fi practice, wellies-urile trebuie să fie confortabile și să se potrivească bine piciorului. Amintiți-vă că un copil mic crește rapid, astfel încât să putem alege în siguranță pantofi cu jumătate din mărimea celor pe care îi poartă copilul în prezent. Să aruncăm o privire la cauciucul din care sunt fabricate cizmele de cauciuc, dacă este un material de înaltă calitate. Să fim atenți, de asemenea, dacă modelul selectat are un branț detașabil, perfect pentru primăvara devreme și dacă i s-a cusut o buclă specială - este un gadget minunat care îi va ajuta pe copiii mai mici să își pună pantofii singuri. Cizmele Wellington ar trebui, mai presus de toate, să fie practice și confortabile de purtat. Dacă vrem ca copilul să le poarte des și de bunăvoie, ar trebui să alegem un model care să-i placă copilului. Pentru o fată, aceștia pot fi pantofi de culoare roz, cu o imprimare care înfățișează personaje de basm preferate sau animale prietenoase. Băieții vor fi probabil mulțumiți de cizmele lui Spiderman, de leul drăguț sau de monștrii fericiți. Cizme minunate de cauciuc pentru copii de o calitate excelentă ne așteaptă în magazinul online KeeShoes.

Dacă vrem ca copilul să meargă la plimbări și să petreacă timpul în aer liber, ar trebui să avem grijă de încălțăminte adecvată și confortabilă. Primăvara, cu siguranță vor fi cizme de ploaie funcționale și drăguțe în culorile preferate ale copiilor noștri sau cu imagini ale eroilor copiilor.