Ce pantofi pentru o nuntă iarna?


Iarna nu este cel mai popular sezon pentru căsătorie. Cu toate acestea, unele cupluri, din cauza termenului rapid, a prețului mai mic sau doar a preferințelor, decid să se căsătorească în sezonul de iarnă. Apoi se pune întrebarea printre oaspeți - ce pantofi pentru o nuntă în timpul iernii? Trebuie să schimbi pantofii? Sau poate o pot face cu pompe sau pantofi mici? Eliminăm toate îndoielile și vă sfătuim ce model merită să alegeți!

Pantofi pentru o nuntă iarna - alege confortul și funcționalitatea

Condițiile meteo în Polonia în timpul iernii variază. De la temperaturi sub 10 grade, când soarele strălucește, plouă și bate vântul, până la zile cu adevărat geroase, când termometrele sunt cu mult sub 0 grade și drumurile sunt acoperite de zăpadă. Așadar, alegerea încălțămintei trebuie adaptată vremii predominante. Pantofii trebuie să fie calzi și confortabili și, de asemenea, trebuie să asigure o stabilitate adecvată - chiar și atunci când poate exista un strat de îngheț pe drum. Prin urmare, vă recomandăm să alegeți pantofi de iarnă de bună calitate pe durata ceremoniei și să transferați în sala de nunți. Printre ele, desigur cizme de dama și cizme Chelsea pentru bărbați. Și doamnelor le pot plăcea pradă - de ex., pe un călcâi, un stâlp sau un toc.

Atunci când alegeți cabane pentru o nuntă în timpul iernii, merită luate în considerare mai multe elemente:

  • Alegeți dimensiunea potrivită, dar nu uitați că pantofii nu trebuie să vă ciupească sau să vă ciupească;
  • Doamnele ar trebui să aleagă pantofi cu toc stabil - de ex. Pe un stâlp în loc de un toc înalt;
  • Vă recomandăm să vă asigurați că modelul de pantofi ales nu se udă, deoarece vremea de iarnă vă poate surprinde;
  • Pantofii cu talpă groasă vor fi cei mai buni - vor izola piciorul de sol, garantând confortul termic.

De asemenea, rețineți că atunci când ceremonia de nuntă se termină, oaspeții vor fi invitați la sala de nunți, unde temperatura va fi complet diferită. Prin urmare, este esențial să aveți o schimbare de pantofi - ușor, confortabil și perfect pentru dans. Domnii ar trebui să aibă în mânecă pantofiiar doamnele sunt preferate navete dacă balerine. Vă sfătuim ce modele de încălțăminte perfecte pentru o nuntă de iarnă sunt deasupra!

Ce pantofi să îmbraci pentru ceremonie?

Ceremonia de nuntă se desfășoară de obicei într-o biserică sau în Oficiul Registrului, mai rar în locul unde va avea loc nunta. Prin urmare, merită să luați în considerare faptul că va trebui să călătoriți între diferite locații și să țineți cont de condițiile meteorologice predominante. Prin urmare, pantofii calzi cu partea superioară superioară vor funcționa bine.

Propunerile noastre pentru femei:

  • Cizmele peste genunchi peste genunchi sunt un hit din ultimii ani, extrem de feminin și sexy. Aceste tipuri de pantofi se armonizează perfect cu rochiile și, în același timp, garantează confortul termic. Există modele cu toc - de ex. tocuri înalte negreși plat - de ex. Cizme izolate din piele neagră N / M.
  • Ghete șosete cu toc înalt - acest model este apreciat de femeile cărora le plac soluțiile neobișnuite, dar foarte practice și feminine. Printre aceste tipuri de propuneri cizme ciorap gri pe toc LL-103p Gri.
  • Cizmele cu toc înalt - mai scurte decât cizmele, sunt încă excelente pentru ceremoniile de nuntă. Una dintre cele mai la modă propuneri sunt, de exemplu, Cizme roșii cu toc înalt NS039P Roșupe care o veți găsi și în alte versiuni color.

Sugestiile noastre pentru bărbați:

  • Ghete Chelsea - aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai des alese opțiuni de către bărbați pentru acest tip de ocazie. Cizmele care ajung până la glezne protejează perfect împotriva frigului și se potrivesc în același timp cu stilul elegant. Exemple de acest tip de pantofi sunt Cizme Pilpol 6030 legate negru.
  • Încălțăminte - acest tip de încălțăminte este cel mai adesea ales de bărbați atât pentru ceremonie, cât și pentru o petrecere de nuntă. Un produs de bună calitate ar trebui să promoveze examenul în toate condițiile - de ex. pantofi eleganți bleumarin.

Pantofi pentru o nuntă iarna - un model perfect pentru distracție

Odată ce v-ați deplasat de la locul ceremoniei la locul petrecerii de nuntă, puteți trece la pantofi mai ușori. Datorită acestui fapt, nu îți vei transpira piciorul și te vei distra pe ringul de dans până în zori.

Pantofii noștri de iarnă pentru femei:

Pantofi pentru o nuntă de iarnă pentru bărbați:

O nuntă în timpul iernii oferă multe posibilități de stil. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta magazinului KeeShoes - suntem convinși că veți găsi un model care să răspundă nevoilor dvs.! Vă dorim cumpărături de succes și distracție deosebită până în zori!