Ce pantofi pentru o nuntă în primăvară?


Zilele din ce în ce mai lungi, temperatura mai ridicată și soarele strălucitor fac din primăvară un sezon extrem de popular pentru nunți. De la mijlocul lunii martie până în iunie, modelul vremii este foarte divers, deci există îndoieli cu privire la ce pantofi să poarte primăvara. Așa că am decis să pregătim o mână de inspirație care să vă ajute să luați o decizie. Vă sfătuim ce pantofi pentru o nuntă de primăvară vor funcționa pentru doamne și domni!

Adaptați-vă pantofii de nuntă la vremea din primăvară

Deși acest sfat sună foarte evident, este adesea ignorat. Cu toate acestea, chiar și vechile zicale poloneze spun „în martie ca într-o oală” sau „aprilie pentru că țesăturile se împletesc, puțină iarnă, puțină vară”. Deci, vă puteți aștepta la condiții meteorologice diferite. Uneori, la sfârșitul lunii martie, peluzele sunt încă acoperite cu un strat de zăpadă, iar alteori, la începutul lunii aprilie, ne întindem în grădină și organizăm primul grătar. Prin urmare, merită să verificați prognozele meteo pe termen lung. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna suficient de eficient. Care este raspunsul? Pregătește-te pentru orice eventualitate. Prin urmare, vă recomandăm să aveți cel puțin două perechi de pantofi pe mânecă.

  • Rece, primăvara devreme - când vremea de afară este încă mai asemănătoare iernii decât o primăvară de vis, iar termometrele indică temperatura în jur de 10 grade sau mai puțin, merită să vă concentrați asupra funcționalității. Nu riscați și în loc de pantofi deschiși, îmbrăcați-vă o protecție solidă a picioarelor. Dacă există înghețuri, nu numai că nu vei fi rece, ci și, de exemplu, nu vei aluneca datorită tălpii adaptate. Recomandăm femeilor să aleagă botine cu toc înalt sau foarte la modă cizme cu o superioară înaltă. Domnii pot alege Ghete Chelsea sau pantofi.
  • Anunțuri calde, plăcute de vară - când primăvara este în toi, temperatura este peste 15 grade, iar soarele strălucește din ce în ce mai mult, puteți alege cu succes pantofi pentru o nuntă de primăvară într-o versiune mai relaxată, deschisă. Recomandăm femeilor cărora le plac tocurile navete, și pentru cei care preferă varianta plată - balerine. Domnii pot alege din nou pantofi care funcționează tot timpul anului și sunt un clasic atemporal sau dacă preferă un stil smart-casual mai lax, foarte la modă adidași.
  • Turnul fierbinte al primăverii și al verii - când pagina calendarului se derulează până în iunie, ne gândim mai mult la sfârșitul primăverii decât la vară. Acest lucru este indicat de temperaturi, creații stradale și stări de spirit. Deci, să optăm pentru încălțăminte ușoară, aerisită, care să garanteze o ventilație excelentă. Vă recomandăm doamnelor sandale - disponibil în variante plate, călcâie, stâlp sau pană. Vor fi grozavi pentru bărbați mocasinicare pentru câteva sezoane conduce calea printre alegerile de pantofi pentru o nuntă în primăvară.

Ce pantofi pentru o nuntă în primăvară - alege confortul!

O nuntă este de obicei un eveniment care durează o jumătate de zi și toată noaptea. Sărbătorile încep în jurul orei 14:00 și durează până în zori. Ne dăm seama că fiecare oaspete dorește să arate elegant și fenomenal, dar vă încurajăm să faceți ca aspectul și confortul să meargă mână în mână. Recomandăm doamnelor și domnilor să aleagă încălțăminte stabilă, ajustată la mărime. Nu pot exista presiuni, frecare sau probleme cu menținerea echilibrului. Trebuie să alegeți pantofi care să se potrivească nevoilor și preferințelor dvs. - dacă aveți un picior lat, mai bine îmbrăcați pantofi cu un deget rotund care să nu vă ciupească degetele de la picioare și, dacă aveți unul foarte subțire, șireturile sunt o idee bună, care vă va permite să reglați încălțămintea la forma piciorului.

Un sfat important pentru femeile care caută răspunsuri la ce pantofi să aleagă pentru o nuntă în primăvară este că tocul ar trebui să fie adaptat experienței. Pe cât de abstract pare acest lucru, vă putem asigura că este extrem de important. Dacă petreceți câteva ore pe zi cu tocuri înalte, deoarece acestea fac parte din codul dvs. de îmbrăcăminte sau ieșiți câteva ore pe lună în acest tip de pantofi de cel puțin câteva ori pe lună, puteți alege cu succes un toc înalt de 8 cm și altele. Atâta timp cât este un pantof stabil, îl poți mânui, deoarece piciorul este adaptat la astfel de circumstanțe. Vor funcționa de ex. pompe roz cu toc stiletto olografic sau ace transparente portocalii. Dacă, pe de altă parte, purtați tocuri înalte ocazional și, în același timp, nu vă amintiți cel mai bine experiența, vă recomandăm să alegeți o versiune inferioară cu un toc foarte stabil - de ex., Un stâlp sau un toc cu pană. Exemple de pantofi de acest tip sunt Pompele negre Renda cu toc plat sau pompe roșii cu arc VINCEZA.

Confortul se traduce fără îndoială prin ajustarea pantofilor la stilul preferat. Deci, dacă nu vă simțiți confortabil să purtați acești pantofi, iar domeniul dvs. este stilul sportiv, nu vă forțați să purtați pantofi eleganți și fantezi. Acest lucru este valabil atât pentru doamne, cât și pentru domni. Vă încurajăm să jucați cu moda și să rupeți eleganța cu pantofi mai casual sau sportivi. Domnilor le poate plăcea, de exemplu adidași clasici negri pentru bărbați XN35 sau mocasini bleumarin negruși doamnelor adidași gri de culoare argintie.

Sperăm că datorită sfaturilor noastre știți deja ce pantofi pentru o nuntă de primăvară merită să alegeți. Fii ghidat în primul rând de simțul estetic și de confort. Verifică oferta magazinului nostru, alege un model de pantof care se potrivește nevoilor tale și dansează toată noaptea în ele! Cumpărături reușite!