Ce pantofi se potrivesc bine cu blugii? Vezi sugestiile noastre!


Dacă blugii sunt piesa vestimentară preferată, îți place să le folosești versatilitatea și, în același timp, îți place să te joci cu moda și să schimbi stilul de styling în funcție de ocazie și dispoziție, atunci acest articol este pentru tine! Nu mai trebuie să te întrebi ce pantofi se potrivesc cu blugii tăi preferați. Consultați sugestiile noastre!

O scurtă istorie a blugilor

Este greu de crezut că blugii au fost brevetați acum aproape 150 de ani, iar persoana care a inițiat moda pantalonilor din denim a fost Levi Strauss. El a fost, împreună cu un partener, cel care a proiectat un model destinat inițial clasei muncitoare. S-a dovedit rapid că oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de această piesă vestimentară universală, funcțională și confortabilă, datorită căreia a devenit rapid baza majorității stilurilor. Important, blugii sunt la fel de populari în rândul bărbaților și femeilor din societate. Suntem convinși că nu există nicio persoană care să nu aibă cel puțin o pereche de pantaloni din denim în garderoba sa.

Indiferent de croi, culoarea și pantalonii din denim sunt un hit care a intrat permanent în stilul nostru. Potrivit pentru multe ocazii și pentru toate tipurile de corp, indiferent de sex. Marele avantaj al denimului este capacitatea de a le adapta la o anumită ocazie. Accesoriile, precum și încălțămintea sunt esențiale. Ce pantofi se potrivesc bine cu blugii? Vedeți propunerile noastre pentru a arăta la modă și elegant.

Alegem pantofi pentru blugi - ce pantofi pentru care model de pantaloni din denim

Blugii sunt cel mai adesea asociați cu pantofi de sport. Într-adevăr, acest tip de încălțăminte funcționează excelent cu pantalonii din denim, mai ales dacă intenția dvs. este să creați un stil de zi cu zi, casual. Adidașii, adidașii sau adidașii sunt pantofi care se potrivesc cu aproape fiecare croială de blugi, dar se potrivesc cel mai bine cu blugi cu picioare drepte și cu blugi tip iubit, care se disting printr-un stil mai slab, picior ușor conic și adesea și cu găuri caracteristice.

Ce pantofi să alegi pentru blugii strâmți? Modelele strânse au fost extrem de populare în ultimii ani, dar este o croială care nu este selectată corect și poate sublinia orice deficiențe ale figurii. Stilul potrivit al pantofilor va sublinia picioarele, le va face mai subțiri și le va prelungi vizual. În cazul blugilor strâmți, aceștia vor funcționa bine balerină și mocasini.

Blugi cu picioare largi, asa numitul flare fit fit pompele pentru femei, și cizme pe post. La fel ca în cazul pantalonilor strânși, pantalonii cu picior larg tip clopot sunt un model exigent care nu va arăta la fel pe fiecare siluetă. Alte elemente de styling sunt, de asemenea, de o mare importanță - o bluză largă în stil boho este compania perfectă pentru clopote și pantofi cu toc sau pene mai înalte.

Pantaloni cu talie înaltă? Acesta este probabil unul dintre cele mai interesante și universale stiluri, deoarece alegând pantofi pentru blugi cu talia înaltă, putem alege un model preferat de încălțăminte și, ce e mai mult - fiecare dintre ele va arăta la fel de bine!

Pinii blugilor? Desigur ca este!

Te intrebi se potrivesc tocurile înalte cu blugii? Bineînțeles că se potrivesc, dar la fel ca în cazul altor modele de pantofi, tocurile înalte trebuie să se potrivească și cu stilul pantalonilor.

Pantalonii tăi preferați sunt pantalonii skinny skinny populari? Pentru pantalonii care aderă strâns la corp, alege tocuri înalte clasice care îți vor sublinia perfect silueta. În plus, combinația de tocuri înalte cu blugi strâmți arată foarte feminin, iar prin asocierea lor cu o jachetă bine croită și o geantă de ambreiaj, veți crea o ținută originală pentru o întâlnire casual cu prietenii sau o întâlnire cu cineva drag.

Pe lângă pantalonii skinny, care sunt fabricați pentru tocuri înalte, acest tip de pantof este potrivit și pentru pantalonii cu picior drept. Și dacă nu ți-e frică de experimentele de modă și îți place să-ți schimbi imaginea, tăieturile largi precum iubitul sau momjeans sunt, de asemenea, o alternativă interesantă la tocurile înalte. După cum puteți vedea tocuri înalte pentru blugi este o alegere excelentă, așa că vă încurajăm să căutați inspirație și să vă distrați cu moda.

Ce pantofi de blugi pentru bărbați?

Blugii bine alesi se pot adapta la orice stil. Mai ales dacă se potrivesc bine cu încălțămintea. Datorită combinațiilor inteligente, acestea se vor dovedi în stilizări de zi cu zi, în ținute casual casual și chiar în combinații elegante și clasice.

Domnii aleg blugii cel mai des pantofi de sportprecum adidași sau adidași nemuritori. Aceste modele vă permit să vă simțiți confortabil și confortabil, în plus, se potrivesc aproape tuturor modelelor de blugi. Cu toate acestea, blugii vor funcționa bine și în stiluri puțin mai elegante. Combinându-le cu o cămașă și pantofi tip oxford sau Ghete Chelsea, puteți obține un aspect elegant pentru o recepție formală.

Suntem convinși că propunerile noastre vor pune problema, ce pantofi merg bine cu blugiinu vă mai deranjează capul. Pantalonii din denim sunt o piesă vestimentară extrem de versatilă, așa că ar trebui să fie cu siguranță în fiecare garderobă. Atât bărbați, cât și femei.