Ce pantofi sunt cei mai buni pentru grădiniță?


Ziua în care copilul nostru merge la grădiniță pentru prima dată este un eveniment extraordinar. Pregătim copilul de câteva luni - purtăm discuții despre jocuri, prieteni și prânzuri. De asemenea, completăm o placă preșcolară cu pantofi corespunzători pe care copilul nostru îi va purta în picioare în fiecare zi, timp de câteva ore. Vă sugerăm ce modele vor fi cele mai bune pentru grădiniță.

Pantofi pentru grădiniță - siguranța este pe primul loc!

În timpul jocurilor preșcolare cu colegii lor, copiii de multe ori opresc inhibițiile pe care le simt atunci când pleacă cu părinții. pentru că papucipe care copilul tău îl va purta ar trebui să fie în siguranță. Ce înseamnă? Să căutăm un model cu talpă solidă - copilul nu va aluneca nici măcar pe un ring de dans lustruit. De asemenea, este important ca degetele de la picioare ale încălțămintei de grădiniță să fie construite - în timpul jocurilor de noroc ale copiilor, copilul mic poate să lovească din greșeală un obiect dur cu piciorul. Se întâmplă multe în viața de zi cu zi a unui preșcolar, așa că hai să ne asigurăm că copilul nostru nu iese în evidență de colegii lor și se poate descărca și încălzi rapid. O gamă largă de astfel de modele pot fi găsite în magazinul online KeeShoes.pl.

Papuci perfecti - ușor de pus!

Preșcolarul trebuie să fie independent - îmbracă și scoate pantofi în timp ce se joacă și schimbă pantofii înainte de a ieși afară. Îi putem face mai ușor să facă aceste lucruri alegând papuci convenabil de îmbrăcat. Pantofii cu velcro sunt numărul 1 printre părinți de câțiva ani. Pentru a le pune corect, doar introduceți piciorul și strângeți clema. Amintiți-vă că un copil mic poate îmbunătăți rapid Velcro-ul dacă pantofii alunecă în timp ce se joacă sau sunt prea strânși, se desfac și decolează în câteva secunde papucide exemplu, când piciorul îi mâncărim sau firimiturile de biscuiți îi cad în pantof. Proprietățile de sănătate ale papucilor sunt la fel de importante ca și comoditatea de a le îmbrăca și ar trebui să le acordăm atenție atunci când alegem pantofii pentru bebeluși perfecti pentru grădiniță.

Cele mai bune papuci sunt papuci sănătoși

Piciorul unui mic preșcolar este în continuă creștere și dezvoltare. Datorită părții superioare superioare, pantofii mențin piciorul în poziția corectă. Tocurile și branțul profilat inhibă formarea picioarelor plate, iar călcâiul încorporat și călcâiul rigid împiedică deformarea călcâiului. Să căutăm papuci pentru grădiniță, în care picioarele copilului nostru să fie bine poziționate. De asemenea, este important ca pantofii să fie aerisiți. O putem îngriji alegând modele cu un branț din piele naturală care absoarbe transpirația și o croială semicirculară care garantează o mai bună ventilație. Putem găsi pantofi pentru copiii noștri pe site-ul magazinului KeeShoes.pl. Asigurați-vă că copilul mic îmbracă șosete proaspete în fiecare zi și le schimbă imediat ce vin acasă.

Dar moda?

Papuci pantofii preșcolari sunt pantofi pe care îi vom înlocui des - copilul va crește din ei, materialul se va murdări sau pantofii vor fi deteriorați ca urmare a jocului. Atunci când alegeți o pereche nouă, să luăm în considerare așteptările și gustul copilului. Să căutăm papuci la modă pe care un copil mic îi va purta cu plăcere în fiecare zi. Mulți copii reacționează prost la mersul la grădiniță - o schimbare de mediu, un grup mare de colegi, o „mătușă” necunoscută - acești factori pot face ca un copil mic să se simtă mai rău. Să ne asigurăm că copilul are mascota, ținuta și cu el preferate Papuciasta îi va da curajul de a sparge gheața în relațiile cu copiii și de a face primele prietenii