Cei mai buni pantofi pentru Revelion


Revelionul este una dintre cele mai așteptate zile ale anului. Merită să ne amintim că alegerea pantofilor potriviți este la fel de importantă ca rochia potrivită. Dacă vrei să strălucească în seara asta, atunci în această postare vei găsi cu siguranță ceva pentru tine.

Revelionul este una dintre cele mai așteptate zile ale anului. Merită să ne amintim că alegerea pantofilor potriviți este la fel de importantă ca rochia potrivită. Dacă vrei să strălucească în seara asta, atunci în această postare vei găsi cu siguranță ceva pentru tine.

Tocuri strălucitoare

Acestea sunt cele mai populare pantofi pentru acest tip de eveniment. Multe femei, însă, se tem de tocurile înalte, crezând că nu vor putea să le poarte toată noaptea. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că pantofii bine aleși, chiar și cu cele mai înalte tocuri, vor fi confortabili de purtat. Vă recomand cu drag călcâiele cu paiete sau sclipici, pe care le puteți combina și cu haine strălucitoare. Vă puteți lăsa imaginația să se dezlănțuie în această seară, așa că nu vă temeți de combinațiile riscante. Dacă doriți să adăugați o întorsătură aspectului dvs., atunci ar trebui să vă uitați la tocurile roșii.

Ghete confortabile

Cizmele cu diferite modele sunt un succes în această toamnă. Cei cu imprimeu de leopard sau piele de șarpe vor fi perfecti pentru această noapte minunată. Când nu doriți să combinați, de exemplu, carouri și imprimeu leopard, ar trebui să vă interesați opțiunile din piele de căprioară cu toc. În cazul acestui tip de încălțăminte, de culoare neagră, le veți putea purta ulterior la alte petreceri. Aceasta este una dintre acele tendințe care continuă să revină în revistele de modă.

Balerine plate

După părerea mea, aceasta este cea mai sigură opțiune pentru Revelion, dacă vrei să dansezi toată noaptea, distrează-te activ. Dacă sunteți în căutarea unei surse sigure de pantofi în care vă veți simți confortabil, optați pentru balerini plate. Alegeți-le în diferite variante - înnebuniți ca cu tocurile înalte! La urma urmei, cu cât ești mai strălucitor, cu atât este mai probabil să fii în lumina reflectoarelor petrecăreților. În plus, balerinele nu sunt printre cele mai scumpe pantofi. Dimpotrivă. Vă vor ajuta în multe situații similare. Nu este o achiziție unică, ci una universală. Să ne ținem de asta, fără a refuza să adăugăm pantofi plati la coșul din magazinul online!

Sandale cu toc

Probabil că le asociați mai mult cu vara, dar vor fi potrivite pentru mijlocul iernii. Avantajul lor este că sunt la fel de feminine ca tocurile înalte, dar vin cu tocuri de diferite lățimi și grosimi. Acordați o atenție deosebită versiunilor metalice, inclusiv aurului și argintului. Cu toate acestea, arată la fel de orbitor atunci când sunt negre și au tocuri înalte. Desigur, puteți alege și sandale cu toc mic, atunci acestea vor îndeplini un rol similar balerinelor.

 

Indiferent care sunt planurile tale pentru Revelion, cu posibilitățile de astăzi, cu siguranță vei alege ceva pentru tine. Totul depinde de unde mergeți și de bugetul dvs. Cu toate acestea, cu pregătirea potrivită, veți arăta întotdeauna bine.