Cei mai la modă pantofi de damă pentru toamna anului 2019


Toamna calendaristică a început recent și primele frunze galbene au apărut pe copaci, ceea ce înseamnă ultimul apel pentru a cumpăra pantofi noi.

Toamna calendaristică a început recent și primele frunze galbene au apărut pe copaci, ceea ce înseamnă ultimul clopotul pentru a cumpăra pantofi noi.

Hit-ul anual - cizme înalte

Acum un an, pe blog exista o postare despre cizme, pe care o puteți citi Aici. Cizmele până la genunchi sunt încă cele mai la modă, dar anul acesta motivele animale s-au dovedit a fi un model popular. Dacă vrei ceva mai puțin elegant, asta pot fi vei fi interesat de cizmele cu cravată înaltă inspirate de încălțăminte militară. Variantele originale în culori precum albastru sau visiniu vor concura cu clasica paletă de culori de toamnă.

Cizme de cowboy pentru femei

Să nu uităm de cizmele de cowboy, un hit în orice formă posibilă. Putem alege cizme de cowboy înalte sau scăzute pentru femei. În culori au apărut bejuri subțiri și maro, dar cu siguranță vei fi surprins de versiunile metalice netradiționale. Pentru persoanele curajoase, recomandăm imitarea pielii de șarpe sau a pitonului, acestea s-au întors în cele din urmă la grația lumii modei. Le puteți combina cu ușurință cu ținute de zi cu zi, cum ar fi blugi, dar se vor potrivi și în fuste. Merită să ne amintim că o idee interesantă pentru stil poate fi cizmele de cowboy până la vițel și o rochie mai lejeră.

Adidași moderni

Dacă aveți nevoie de ceva mai urban, atunci cele moderne vor fi opțiunea perfectă adidașicare sunt adesea numite "urât pantofi"sau"tata adidași". Tinerii s-au îndrăgostit de succesul anilor 1990 și vedete. O combinație unică de adidași, capcani și pantofi de baschet vă va surprinde cu ingeniozitatea lor. Ele se disting prin tălpi înalte, oferindu-le un aspect futurist. Te vei îndrăgosti de confortul acestor pantofi și vor fi totuși un succes în primăvară, perfect pentru un stil de viață urban intens.


Ghete clasice

Multe femei asociază ghetele cu stilurile plictisitoare, sigure, purtate de bătrâne. Cizmele legate în nuanțe de maro încă prezintă clasice sigure. Cu toate acestea, anul acesta vor aduce un pic de extravaganță în garderoba ta. Merită să acordați atenție tuturor tipurilor de modele, cum ar fi pielea de panteră și șarpe și un cec mai subțire, precum și un piept de câine. În plus, cizmele căptușite cu blană îți vor încălzi picioarele în diminețile reci. Numărul de opțiuni este cu adevărat nelimitat și toată lumea va găsi ceva pentru portofelul lor.

Cu un astfel de număr de oferte, ar trebui să găsești ceva pentru tine, indiferent de stilul și bugetul tău.