Cum să alegeți dimensiunea potrivită a pantofilor


Majoritatea dintre noi ne cunoaștem dimensiunea piciorului, de asemenea, atunci când cumpărăm încălțăminte, suntem conștienți că dimensiunile producătorilor individuali diferă între ele.

Cei mai mulți dintre noi știm mărimea piciorului, suntem conștienți, de asemenea, atunci când cumpărăm încălțăminte, că dimensiunile producătorilor individuali diferă între ele, deci merită întotdeauna să verificăm „tabelul de mărimi”, care ne va permite să ne orientăm rapid sau, pentru de exemplu, mărimea 42 a mărcii XX, care de obicei cumpărăm corespunde mărimii 42 a mărcii YY pe care o vom cumpăra în acest moment. Uneori se întâmplă ca oamenii să nu-și amintească mărimea pantofului sau să fie confuzi cu privire la diferitele dimensiuni. Există o modalitate și, în același timp, una dintre cele mai fiabile metode de selectare a pantofilor într-un butic, și în special a celor cumpărate în magazinele online - determinarea lungimii interioare a branțului pantofului.

Cum se determină lungimea branțului unui pantof? - Măsurați lungimea piciorului. Pe o foaie de hârtie A4, așezați piciorul într-o șosetă, conturați-i forma și apoi măsurați în centimetri distanța dintre cele două puncte care sunt cele mai proeminente pe conturul piciorului, adică de la vârful degetului cel mai îndepărtat până la călcâiul. (Nu uitați să măsurați ambele picioare, uneori un picior poate fi mai scurt). Adăugăm 0,5-1 cm la rezultat, urmând principiul că cu cât piciorul este mai plin, cu atât este mai mare marginea. Rezultatul obținut este lungimea tălpii interioare a pantofului. Fiecare producător de pantofi trebuie să furnizeze lungimea inserției de pantofi în centimetri, care este alocată unei dimensiuni specifice. Unii producători, de exemplu, alocă un branț cu o lungime de 27 cm la dimensiunea 40, alții la 41 și alții la 42. Când cumpărați pantofi online, fără posibilitatea de a încerca, amintiți-vă că merită să luați doar lungimea a branțului interior, nu a dimensiunii - astfel veți evita dezamăgirile cu pantofi prea mici sau prea mari.