Cum să alegi pantofii de gimnastică?


Cu siguranță nu arăți cel mai atractiv în timpul exercițiilor intense. Cu toate acestea, atunci când îmbraci o ținută sportivă, merită să iei în considerare nu numai confortul, ci și aspectul tău. Vă sfătuim să alegeți pantofi pentru sala de sport, astfel încât să fie cât mai confortabili și estetici!

Pantofi de gimnastică - care vor funcționa cel mai bine?

Alegerea pantofilor sport trebuie întotdeauna gândită cu atenție. Perechea potrivită are un impact real asupra confortului în timpul exercițiilor. Când ceva te doare, apasă sau se supără, devine mai greu să te concentrezi pe antrenament. Bine ales pantofi de gimnastică De asemenea, ne sporesc siguranța atunci când folosim mașini sau efectuăm exerciții foarte extenuante. Modelele selectate pot proteja articulațiile de suprasarcină, pot preveni alunecarea și pot reduce disconfortul la presiunea ridicată a solului.

Cel mai important criteriu, desigur, este dimensiunea. Prea mic pantofi de gimnastică este un adevărat chin. Prea mari, la rândul lor, se pot mișca pe picior sau chiar pot cădea, ceea ce nu numai că distrage atenția, dar este și potențial periculos. Pentru a vă asigura că o pereche se va potrivi, este logic să cunoașteți nu numai mărimea dvs., ci și dimensiunile exacte ale picioarelor dvs. în centimetri.

Materialul din care sunt fabricate este, de asemenea, extrem de important pantofi de gimnastică. Ar trebui să garanteze o ventilație optimă, deoarece atunci nu există o supraîncălzire neplăcută a piciorului, formarea de porumb și abraziuni. Cusutul are, de asemenea, un impact imens asupra confortului purtării. De ani de zile, cele mai bune mărci și-au îmbunătățit designul, astfel încât să aibă cele mai ergonomice stiluri.

De fapt, talpa are cel mai mare impact asupra confortului purtării. Pantofi de gimnastică trebuie să aibă o căptușeală fermă, dar rezistentă. Atunci încălțămintea va garanta cel mai mare confort și protecție eficientă chiar și în timpul exercițiilor intense, necesitând o încărcare puternică pe picioare.

Cei mai buni pantofi pentru sala de sport - ce ar trebui să urmați pentru a le găsi?

De fapt, nu există încălțăminte universală care să funcționeze în orice situație. Cel mai bun pantofi de gimnastică ar trebui să fie selectate special pentru exercițiile pe care le vom efectua. O altă pereche va fi inițiată de o persoană concentrată pe antrenamentul tipic de forță, iar altele de un iubitor de fitness sau cardio.

Dacă sala de sport se concentrează în principal pe mișcarea generală și de cele mai multe ori folosește o bandă de alergare, un antrenor eliptic, o bicicletă sau alte mașini tipice, modelele adaptate la alergare vor funcționa bine, de ex. pantofi adidas Archivo M EF0416 negru pentru domni sau pantofi adidas Swift Run JW EG3204 roz Pentru doamne. Sunt bine aerisite și au o căptușeală confortabilă. Au tălpi flexibile care se adaptează la sol și ușurează articulațiile.

Persoanele care sunt mai concentrate pe exerciții cardio dinamice, fitness sau alte antrenamente care necesită o agilitate ridicată ar trebui să acorde atenție modelelor cu talpă reșapată. Într-o astfel de situație, modele precum de ex. încălțăminte Saucony Guide Iso 2 W S10464-42 roz sau buty Under Armour Charged Bandit 4 M 3020 319-007 negru. Datorită lor, este garantat că nu va aluneca în timpul mișcărilor rapide. Greutatea relativ redusă facilitează exercițiile fizice. Cu toate acestea, legăturile puternice garantează protecția împotriva alunecării pantofului de pe picior.

Persoanele care exercită în principal mașini sau folosesc echipamente (gantere, covorase, trepte etc.) ar trebui să poarte pantofi care să combine toate cele mai bune caracteristici ale încălțămintei sportive. Un astfel de model universal sunt de ex. pantofi Asics Patriot 11 M 1011A609-200 maro. Sunt realizate din plasă care aerisesc bine și drenează transpirația. Tăierea are un număr limitat de cusături, deci se potrivește perfect formei naturale a picioarelor. Contorul de călcâi interior rigidizează ferm zona călcâiului și o menține la locul potrivit, ceea ce este deosebit de important, de exemplu, atunci când ridicați greutăți.

Pantofi frumoși pentru sala de sport - cum să le asortezi cu ținuta ta?

Desigur pantofi de gimnastică ar trebui să fie și estetice. Un aspect îngrijit, atractiv, te încurajează să faci mișcare, îți îmbunătățește bunăstarea și adaugă încredere în sine. Toate acestea au, de asemenea, un impact semnificativ asupra motivației și atitudinii față de antrenament, ceea ce se traduce prin efectele sale.

Iubitorilor clasicilor le va plăcea cu siguranță modelele universale, modeste, în negru și gri. Se potrivesc cu orice ținută, sunt neutre, dar de bun gust. Un exemplu de astfel de încălțăminte sunt, de exemplu, pantofi Asics Gel-Exalt 5 M 1011A162-001 negru.

Unii, însă, preferă accesorii ceva mai colorate. Potrivit cercetărilor, vederea unor culori mai interesante și mai vii vă oferă energie și vă motivează să acționați. Multe doamne vor dori cu siguranță de ex. încălțăminte Asics Gel-Quantum 90 2 Gs W 1024A038-700, combinând grațios o nuanță frumoasă de crin cu aur. Domnilor cărora le plac culorile mai expresive pot, la rândul lor, să aleagă singuri, de ex. Pantofi Nike Air Zoom Pegasus 36 M AQ2203-602 roșii. O culoare atât de intensă te face să îți recâștigi imediat toată puterea!

Pantofii de gimnastică trebuie să fie cât mai confortabili, siguri și confortabili de purtat. Veți găsi o gamă largă de pantofi sport de calitate superioară la KeeShoes. Verificați oferta pentru a găsi pantofi pentru dvs. în care vă veți exercita cu plăcere!