Cum să alegi pantofii pentru rochii?

Multe doamne adoră rochiile și fustele. Renunță la pantaloni din mai multe motive, inclusiv disconfort și ținute vestimentare în funcție de ei. Rochiile sunt o modalitate complet nouă de a-ți arăta stilul - complet diferit de blugi. Uneori, însă, este dificil să alegi încălțăminte. Și nu numai că este potrivită, ci și caldă pentru luni reci și călduroase - să lucrezi opt ore la birou. Prin urmare, pantofii trebuie să îndeplinească două funcții principale - să fie confortabili și să se potrivească estetic cu stilul ales de noi.

Încălțămintea plată merge cu rochii?

Este foarte ușor să alegeți pantofi cu toc înalt pentru fuste. Într-o astfel de ținută, pompele vor juca rolul principal - atât tocuri mai înalte, cât și pantofi cu elemente de fixare suplimentare, de exemplu în jurul gleznei. Este o soluție bună pentru lunile călduroase, la fel ca ... încălțăminte plată.

 

Multe femei cred că încălțămintea plată nu se potrivește absolut cu rochiile. Cu toate acestea, susținem că atât balerinele cât și domnii sunt o soluție senzațională pentru femeile înalte. Sau pentru acele doamne cărora nu le place să meargă cu tocuri înalte. Se vor potrivi cu rochii minimaliste sau dimpotrivă. Ele accentuează senzațional stilul boho - tot la nunți! Gândiți-vă câte balerini și sandale frumoase cu tocuri plate sunt ca bijuteriile. Au nu numai franjuri, ci și pene și margele, ceea ce creează un mozaic incredibil.

Culorile suculente se potrivesc cu rochiile tonifiate?

Cele mai multe dintre rochiile noastre au culori subțiri. Albastru, poate albastru bleumarin. Alb, bej și negru. Rochiile și fustele calme se potrivesc ținute elegante, în principal pentru muncă. Și ce se întâmplă dacă adăugăm roșu aprins sau toamnă, la modă culoare de muștar la aceste culori? Pompele tale și tocurile înalte sau panele pot fi un decor unic. Mulți oameni se uită la pantofi - așa că merită să îi alegeți într-o fustă de lungime medie, până la genunchi sau ușor în exterior.

 

Este o alegere bună pentru vară și primăvară. Vremea frumoasă este favorabilă unor variații atât de colorate. Hai să ne înnebunim în lunile călduroase, indiferent unde ne-am îmbrăcat rochiile. Doar codul vestimentar la lucru ne poate restricționa. Dar poate fi și eludat?

Sezonul rece al anului? Nu contează!

Dar cum rezolvi asta când te îmbraci cu o rochie? Ce încălțăminte se va potrivi? Răspunsul este evident - vor fi cizme în culori diferite, perfecte pentru toamnă și - cele cu blană - pentru iarnă.

 

Soluțiile clasice sunt netede și nu au decorațiuni. Cizmele din piele cu un toc mai înalt se vor potrivi stilurilor formale. Pentru o întâlnire sau o întâlnire? În partea de jos, mai ales dacă aveți de gând să mergeți pe jos - neapărat cu unele decorații interesante.

 

Cizmele și diferitele lor tipuri vă permit să creați combinații originale de modă pentru fiecare ocazie și anotimp. Dacă îți plac rochiile, ar trebui să investești în acești pantofi!