Cum să arăți feminin în cizme?


Încălțăminte grea, masivă, modelată pe modele militare, care este asociată în primul rând cu subculturi axate pe genuri specifice de muzică - rock, punk și metal. Acesta este modul în care cizmele pot fi descrise pe scurt. Mii de adolescenți și adulți - bărbații și femeile din întreaga lume adoră pantofii cu o șiretură distinctă, partea superioară din piele și talpa solidă. Vă sugerăm cum să creați stilul cu cizme în rolul principal, astfel încât proprietarii lor să arate și să se simtă feminini.

O scurtă istorie a cizmelor

Ideea pantofilor care țin piciorul foarte strâns a venit de la un doctor rănit Klaus Märtens. Proiectul, dezvoltat în 1945, a câștigat rapid popularitate în rândul muncitorilor și al serviciilor uniforme. Cum au devenit cizmele, cunoscute și sub numele de jderi, un element de neînlocuit al modei de stradă? Pantofii masivi au făcut apel la reprezentanții subculturilor din anii 90 - skinheads, punk și metale. Le-ai putea purta la un concert fără riscul ca cineva să-ți rupă piciorul în timpul pogo-ului. O talpă solidă cu șuruburi a fost utilă în timpul luptelor, iar partea superioară superioară a fost perfect protejată împotriva ploii și a frigului. Aproape 20 de ani au trebuit să treacă pentru ca cizmele să nu mai fie asociate doar cu tinerii rebeli și să găsească un loc confortabil în dulapurile pentru femei.

Cizme - la modă și confortabile

Pasionații de cizme sunt de acord - acesta este un pantof fantastic, foarte durabil și confortabil. Se crede că se potrivesc cel mai bine cu imaginea unui bărbat răzvrătit într-un tricou, pantaloni cargo și o jachetă de piele. Moda, însă, a dat cizmelor o lumină verde și le putem purta în stiluri foarte feminine. Pentru a nu face greșeli, să luăm câteva reguli în inimă și să le amintim când ne creăm seturile.

Cum să arăți feminin în cizme?

Martens poate fi purtat cu pantaloni, fuste și rochii. Pentru cizme, alegeți blugi strâmți, o cămașă albă și o jachetă Ramones sau pantaloni cu pliuri asortate, guler cu lână și un cardigan moale și cu siguranță vom arăta grozav. Dacă ne plac stilizările mai îndrăznețe și ne place să ne jucăm cu moda, jderele sunt potrivite și pentru pantaloni scurți - să le combinăm cu șosete lungi, mai groase la genunchi. Iubitorii de fuste pot purta cizme de luptă cu modele din velur, denim sau piele. Sfaturi valoroase: fusta trebuie montată, poate fi dreaptă sau în formă de A. Vom crea stilizări unice dacă purtăm o rochie moale din tricot cu cizmele noastre, de preferință un model supradimensionat. Toate rochiile în stil gotic cu dantele și decorațiuni textile vor arăta, de asemenea, minunat. Amintiți-vă, totuși, că în acest fel putem fi percepuți ca membri ai unei subculturi specifice. Cizmele de luptă tradiționale sunt negre, dar nu trebuie să ne limităm la această culoare! Pe site-ul web KeeShoes puteți găsi jderi în diferite modele și culori. Cu cât nuanța pantofilor este mai feminină, cu atât sunt mai mari șansele ca întregul nostru stil să arate ușor și feminin.

Ce combinații de evitat - lista de aditivi interzisi

O femeie în cizme poate arăta la modă, sexy și drăguță. Există o mulțime de inspirație de modă pe Internet, deci este ușor să cădeți într-o capcană și să vă periați de kitsch. Ce este în neregulă cu cizmele? Evitați ciorapii de plasă și colanții rupți, cu excepția cazului în care creați un costum pentru o petrecere de costum, în care caz, de asemenea, nu strica să vă stropiți hainele cu sânge artificial și să folosiți pudră albă. De asemenea, ar trebui să lăsăm rochii lungi și curgătoare în garderobă sau să le îmbrăcăm doar atunci când mergem la un concert sau la o adunare rock. Dacă alegem o ținută pentru o nuntă și nu suntem fani ai tocurilor înalte, să purtăm balerini sau sandale. Cizmele și rochiile elegante de cocktail nu merg mână în mână. De asemenea, ar trebui să ne amintim că pantofii Martens nu sunt încălțăminte de sport sau de vară, așa că pentru o plimbare romantică în pajiște, să punem adidași sau sandale.

Cizmele sunt pantofi confortabili și durabili în care putem arăta frumoși și feminini. Când creați un stil, amintiți-vă câteva reguli simple și asigurați-vă că alegeți o pereche unică de pantofi în culoarea noastră preferată.