Cum să faci față încălțămintei incomode?


Uneori, achiziționarea de pantofi se dovedește a nu fi pe deplin satisfăcătoare. Chiar dacă pantofii satisfac nevoile noastre estetice, s-ar putea dovedi a fi incomode atunci când sunt purtate. Vă întrebați cum să faceți față încălțămintei incomode? Consultați apoi ghidul nostru unde vă prezentăm 5 sfaturi practice!

Sfaturi - cum să vă puneți pantofii noi ...

  1. Dați-vă pantofii

Noi tocuri înalte pentru nunta unui prieten? Sau poate pantofi la munte? Dacă ați cumpărat pantofi pentru o ocazie specială, asigurați-vă că le vindeți înainte de eveniment. Nu le anulați imediat. Vă recomandăm să le puneți prin casă sau pentru o plimbare de câteva ori. Datorită acestui fapt, le veți ajusta la forma piciorului, le veți descompune și veți reduce riscul că vă vor deranja data viitoare. Puteți alege întotdeauna un plan B și purtați un model strâns peste șosete groase sau puteți cere unei persoane cu piciorul puțin mai mare să poarte unele dintre ele. Atunci pantoful se va sparge și va fi mai confortabil.

  1. Folosiți branțuri pentru pantofi

Aceasta este una dintre cele mai populare soluții. Dacă modelul de încălțăminte nu se potrivește bine picioarelor dvs., este prea slab sau are o formă necorespunzătoare - puneți-vă branțuri adecvate pentru încălțăminte. Alegeți-le pe cele care se vor armoniza perfect cu încălțămintea - acestea nu trebuie să se îndoaie, să fie ondulate sau să iasă în evidență. Materialul este, de asemenea, important. Pentru zilele mai calde, vă recomandăm modele din piele de miel sau inserții de gel, în timp ce pentru toamnă și iarnă, variantele mai groase sunt mai bune - de exemplu, din pâslă, lână sau burete de aluminiu. Un branț perfect montat este cheia succesului atunci când doriți să obțineți confort pentru picioare.

  1. Tălpi interioare și tampoane pentru călcâie pot fi, de asemenea, o soluție

Toată lumea are propriile preferințe cu privire la încălțăminte, iar alte modele le vor garanta confortul. Dacă branțurile nu vă garantează confortul, este posibil să aveți nevoie de o soluție care să vă susțină în mod corespunzător piciorul sau călcâiul. În acest scop, vă recomandăm să verificați jumătățile interioare și tampoanele pentru toc. Acestea sunt deosebit de populare în rândul femeilor cărora le place să poarte tocuri înalte. Din păcate, această poziționare a piciorului cauzează adesea dureri în metatars, care este rezultatul lipsei unui sprijin adecvat. Merită, de asemenea, să ajungeți la jumătăți de tălpi interioare, în special cu pantofi cu tălpi subțiri, care vor amortiza bine piciorul în timp ce mergeți. Și cum să faci față încălțămintei incomode atunci când marginile ascuțite te rănesc? Atunci când pantofii sunt confecționați, de exemplu, din piele tare, pot comprima tendonul lui Ahile și pot provoca disconfort, astfel încât inserțiile pentru călcâi vor fi de ajutor. Acestea ridică o parte a piciorului, astfel încât marginea încălțămintei să fie într-un loc mai puțin sensibil.

  1. Spargerea pantofilor la un cizmar

Această metodă este foarte populară atunci când cumpărați pantofi ușor prea mici sau când aveți un dezechilibru în lungimea branțului în ambele picioare. Apoi, este suficient să îi ordonați cizmarului să rupă pantofii, astfel încât să îi poată ajusta la dimensiunile dorite - până la aproximativ jumătate din mărime. Condiția este, totuși, ca aceștia să fie pantofi de piele. Atunci este posibil să le impui așa-numitelor un ultim pe care îl despart. Este posibil ca alte materiale să nu fie susceptibile la astfel de tratamente și chiar să fie deteriorate. Costul proiectului este mic - de la câteva la o duzină de zloti, iar efectul vă poate satisface.

  1. Stretching spray pentru pantofi

O altă modalitate de a face față încălțămintei incomode este un spray specializat. Amestecul chimic trebuie să pătrundă în structurile țesăturii, să le extindă și să facă pantoful confortabil în timpul purtării. Stretcherul este format din alcool, apă, un plastifiant special și un agent de îngrijire. Totuși, aici subliniem din nou că această metodă va funcționa pentru pielea naturală. Spray-urile sunt potrivite pentru toate tipurile de piele aspră și netedă, dar nu trebuie utilizate pe piele lacată. Metoda de utilizare este simplă - vă pulverizați pantofii, îi puneți pe picioare și purtați cel puțin 30 de minute. Materialele umezite cu preparatul sunt întinse și se potrivesc încălțămintei exact la picior.

Sperăm că veți găsi sfaturile noastre utile și acum veți face față cu ușurință problemei încălțămintei incomode. Nu uitați să măsurați șosetele pe care le purtați de obicei și să luați dimensiunea conform tabelului. Cu toate acestea, dacă aveți deja încălțăminte incomodă în resurse - urmați sfaturile noastre și poate situația poate fi corectată. Mult noroc!