Cumpărăm prea mulți pantofi?


Această întrebare este adresată nu numai de doamne, ci și de domni. Pantofii sunt un articol vestimentar care nu poate fi niciodată prea mult, mai ales că anotimpurile se schimbă atât de repede. Iar vremea de vară nu este întotdeauna frumoasă și fierbinte. August ne-a primit deja - o lună în care sunt din ce în ce mai multe furtuni și ploi abundente.

Această întrebare este adresată nu numai de doamne, ci și de domni. Pantofii sunt un articol vestimentar care nu poate fi niciodată prea mult, mai ales că anotimpurile se schimbă atât de repede. Iar vremea de vară nu este întotdeauna frumoasă și fierbinte. August ne-a primit deja - o lună în care sunt din ce în ce mai multe furtuni și ploi abundente. Venind la ultima săptămână de vacanță, merită să ne gândim dacă avem într-adevăr prea mulți pantofi în garderoba noastră.

Vremea variabilă în vacanță

Acesta este unul dintre motivele pentru care nu ducem doar sandale sau espadrile la munte sau la malul mării. Trebuie să ne protejăm împotriva oricărei eventualități - adică chiar împotriva unei furtuni torențiale. Știm acest lucru foarte bine pentru copiii de mai mulți ani, pentru care trebuie să pregătiți, de asemenea, cel puțin trei perechi: pantofi construiți, sandale ușoare și ... wellies.

 

Doamnele și domnii ar trebui, de asemenea, să fie pregătiți pentru această eventualitate. Încălțăminte adecvată nu trebuie doar să fie practică, ci să se potrivească și cu stilurile alese. La urma urmei, capcanele pentru femei nu se potrivesc întotdeauna rochiilor aerisite de vară - pantofii sau pantofii numiți fermecător „balerini” ar fi mult mai buni.

O mulțime de pantofi sunt în regulă!

Chiar avem nevoie de ele până la urmă. Încălțămintea completează stilul, în special cele cu rochii și ținute neobișnuite. Pantofii ne permit să ne exprimăm emoțiile și mulți oameni pur și simplu le acordă atenție! Când îi întrebăm pe prietenii noștri la ce acordă atenție la începutul relației, aceștia răspund la unison: pantofii. Prin urmare, nu merită să vă faceți griji cu privire la faptul că avem prea mulți pantofi și cumpărăm prea multe perechi.

 

Uneori, merită să ne gândim dacă nu avem destule, luând în considerare vremea schimbătoare, capricioasă. Mai ales toamna arată că într-o zi ne putem bucura de frumosul soare auriu, iar la final, seara, să ne udăm la stația de autobuz, așteptând autobuzul. De aceea merită să vă protejați și să aveți mai mult de trei sau patru perechi în dulap. Va da roade, mai ales dacă cumpărăm încălțăminte decentă la prețuri promoționale!