Ghete de fotbal Puma One 20.1 M Fg Ag 105956 01 gri galbeni

Produs indisponibil ;(

Pantofii de fotbal Puma One 20.1 M FG AG sunt un model profesional de crampoane dedicat barbatilor pentru jocul pe gazon natural sau suprafete artificiale. Acestea sunt dopuri în nuanțe de galben și gri din colecția Rise Pack.

Pantofii cu șireturi au o parte superioară ultra-subțire și șireturi ușor asimetrice. Pantofii sunt echipati cu tehnologia SprintWeb, un strat sintetic, texturat, care stabilizeaza piciorul. Tehnologia evoKnit înfășoară piciorul până la gleznă, în timp ce sistemul FuseFit oferă opțiuni suplimentare de șireturi. Talpa exterioară a pantofului este ușoară, reactivă, asigură o ventilație rapidă, iar configurația specială a crampoanelor facilitează mișcarea pe teren.

Modelul 10595601 a fost creat folosind structura tesuta intensiv a materialului Rapidsprint, garantand suport lateral si stabilitate. Talpa pantofului este prevazuta cu crampoane din plastic. Brantul pantofului este din material textil, iar materialul exterior este sintetic.

Pantofii de fotbal Puma One 20.1 M FG AG se caracterizează prin lejeritate, respirabilitate și confort. Tehnologia fără cusături asigură potrivirea piciorului, menținându-i în același timp forma. Pantofii sunt disponibili fără șosetă, iar închiderea este cu șireturi.

Ghetele de fotbal Puma One 20.1 M FG AG sunt susținute de fotbaliști profesioniști precum Sergio Aguero și Romelu Lukaku. Producătorul pantofului este marca Puma.

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|