Glany - un aspect tineresc într-o ediție feminină?


Glandul este asociat în primul rând cu mișcările de tineret, nu în totalitate feminine - dimpotrivă. Cu toate acestea, cizmele, ca și cizme de toamnă, pot fi un înlocuitor perfect pentru cizmele Chelsea sau cizmele care sunt încă prea calde pentru ele. În prezent, putem vedea multe perechi interesante de acești pantofi care vor atrage atenția fiecărei femei. De ce?

Glandul este asociat în primul rând cu mișcările de tineret, nu în totalitate feminine - dimpotrivă. Cu toate acestea, cizmele, ca și cizme de toamnă, pot fi un înlocuitor perfect pentru cizmele Chelsea sau cizmele care sunt încă prea calde pentru ele. Putem vedea multe chiar acum perechi interesante de acești pantoficare va atrage atenția fiecărei femei. De ce?

Când gândim „cizme”, ne confruntăm cu o viziune a pantofilor negri, destul de mari, care se termină în spatele gleznei și chiar mai sus, chiar sub genunchi. Între timp, aceste versiuni feminine, lansate în sezonul de toamnă al anului 2018, pot câștiga inima cu ... culoare, print și chiar un patch.

 

Cizme - nu numai negre, nu numai albe

Versiunea feminină a cizmelor, adică pantofii cu cordon închis, seamănă mai mult cu cizmele de drumeții montane decât cu cizmele militare grele. Între timp, cizmele se vor dovedi mai bune în timpul unei plimbări pe Krupówki decât în ​​timpul marșului către vârfurile munților polonezi. Pantofii colorati sunt un hit al sezonului. Puteți alege nu numai pantofi negri, albi sau roșii, ci și roz sau cu amprente imagini diferite, interesante. În plus, aceste încălțăminte nu sunt doar colorate. Adesea au diverse aplicații care fac ca o femeie să iasă din mulțime. Aceste aplicații sunt cu adevărat diverse. Acestea pot fi patch-uri cu inimi, cranii, nave, precum și o piele specială încrețită, care atrage privirile tuturor.

Ce să poarte cizme?

Începem încet să purtăm paltoane și jachete. În această ediție pentru femei, cizmele se potrivesc nu numai cu diferite tipuri de jachete din puf, ci și cu paltoane mai lungi, de o singură culoare. Încălțămintea din alamă subliniază feminitatea, oferindu-i o întorsătură necesară. Pentru a face această gheară mai vizibilă, puteți investi într-o fustă caldă din bumbac - cu cizme va deveni un mare simbol al încrederii în sine a femeilor. Este o alegere bună pentru femeile care apreciază articolele vestimentare feminine și, în același timp, nu vor să se îmbrace doar în stiluri romantice. Merită, de asemenea, să înnebunești cu ținuta, mai ales când mergi în oraș - o ținută elegantă cu cizme într-o culoare interesantă va funcționa mai bine decât cizmele sofisticate cu toc înalt.