Viggami Pantofi de casa cu buline roz

Produs indisponibil ;(

Pantofi Viggami Home in Pink Polka Dots este un produs fermecător dedicat domnișoarelor ale căror picioare merită confort și stil chiar și în timpul activităților de acasă. Ele se caracterizează nu numai printr-un design interesant și feminin, ci și sunt realizate având în vedere siguranța și confortul copilului.

Producatorul de papuci, Viggami, este un cunoscut si respectat producator de incaltaminte pentru copii, apreciat pentru calitatea inalta a materialelor si atentia la detalii. Acești papuci se încadrează perfect în sortimentul mărcii, oferind atât funcționalitate, cât și aspect atractiv.

Categoria căreia i-au fost repartizați pantofii – „Pentru copii » Papuci pentru copii” – sugerează încă de la început că încălțămintea a fost concepută având în vedere cei mai tineri utilizatori. Datorită acestui fapt, părinții pot fi siguri că vor achiziționa un produs adaptat nevoilor copiilor.

Erou: „diferit” indică faptul că, spre deosebire de mulți papuci pentru copii, care sunt adesea decorați cu imagini cu personaje din basme sau filme, Viggami a ales un model mai universal și mai subtil. Bulinele roz sunt, fara indoiala, vesele si se potrivesc cu moda copiilor, dar in acelasi timp raman discrete si elegante.

Gen: „Fetele” definește clar grupul țintă căruia îi sunt destinați pantofii colorați pentru casă. Culoarea roz combinată cu modelul cu buline va atrage cu siguranță mulți iubitori de modă.

Material: „Tesatura” asigură că încălțămintea este moale, flexibilă și respirabilă, ceea ce este deosebit de important pentru picioarele copiilor în creștere. Acest lucru asigură confortul copilului indiferent de intensitatea jocului de acasă.

Culoare: „roz” este un clasic în dulapurile pentru copii, popular în special în rândul fetelor care iubesc această nuanță pentru dulceața și strălucirea ei.

Cu toate acestea, ar trebui să acordați atenție dimensiunii, care, conform recomandărilor producătorului, este mică. Prin urmare, atunci când planificați o achiziție, merită să aveți în vedere alegerea pantofilor cu o mărime mai mare decât pantofii purtati în prezent de copil. Acest lucru va evita problemele de montare și va asigura confortul de utilizare pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în ciuda creșterii rapide a picioarelor copilului.

Viggami Home Buciki în buline roz este o alegere excelentă pentru părinții care caută papuci de înaltă calitate, funcționali și atractivi din punct de vedere vizual pentru copiii lor, care să ofere un sentiment de confort și siguranță acasă.

  • Caracter: alte
  • sex: Fetițe
  • Material: Țesătură
  • Culoare: roz

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|