Încălțăminte de școală


La finalizarea unei layete școlare pentru un copil mic, ne gândim la multe detalii. Vrem să oferim copilului tot ceea ce este confortabil, de bună calitate și practic.

Verificăm fiecare detaliu și evaluăm execuția. Pantofii școlari au un loc strategic printre creioane, rucsaci și multe accesorii. Copilul petrece multe ore în fiecare zi. Deci - ce pantofi să alegi pentru școală și ce să iei în considerare?

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți pantofii pentru școală?

În primul rând, practic și confort. Să ne amintim că în încălțămintea pe care o cumpărăm, picioarele copiilor vor petrece în medie 6 până la 8 ore în fiecare zi. Prin urmare, este important ca acestea să fie aerisite, flexibile și în același timp stabile și bine profilate. Să fim atenți la material și la proprietățile acestuia. Dacă este din piele - este suficient de moale și delicat? Dacă este plastic, este suficient de permeabil la aer?

Greutatea pantofilor este de asemenea importantă. Prea greu va deveni o cauză insuportabilă de oboseală și iritare a picioarelor. Mersul pe coridoare și petrecerea multor ore la școală în pantofi ușori nu va fi o pacoste.

Măsurarea piciorului bebelușului

La început, trebuie subliniat faptul că cumpărarea de pantofi prea mari este o mișcare greșită. Un copil în pantofi largi se va simți inconfortabil, în plus, va avea un impact negativ asupra picioarelor sale și poate duce chiar la distorsionarea mersului și abraziuni. Piciorul unui copil crește rapid, asta este un fapt. Cu toate acestea, este inacceptabil să alegi pantofi prea mari „pentru viitor”.

Ar trebui să se potrivească bine pentru a ține piciorul în mod corespunzător. Este important să nu uităm de posibila modificare a dimensiunii piciorului în funcție de momentul zilei - se întâmplă ca piciorul să fie mai lung sau mai lat, mai ales vara, în zilele extrem de fierbinți. Deplasarea toată ziua în încălțăminte este pur și simplu obositoare pentru picioare, așa că atunci când alegeți mărimea, asigurați-vă că încălțămintea școlii nu este prea strânsă.

Purtarea confortului

În funcție de anotimp și de vremea de afară, alege cea mai optimă soluție pentru copilul tău. Acordați atenție dacă pantofii școlari nu au elemente decorative rigide sau ascuțite. Elementele de fixare cu velcro se vor dovedi a fi o soluție bună, deși nu va fi atât de importantă pentru un student mai în vârstă, ținând cont de independența sa.

Încălțăminte sport pentru școală

Copilul trebuie să aibă ambii pantofi pentru exerciții fizice în timpul orelor de educație fizică, precum și pentru funcționarea zilnică în timpul lecțiilor. O pereche de pantofi nu este inclusă. În primul rând, va fi neigienic. Transpirat după un joc de volei, piciorul trebuie să se odihnească în pantofi uscați și proaspeți. În al doilea rând, pantofii sport au o formă diferită, iar funcția de a vă deplasa pe coridoarele școlii este diferită. Să lăsăm pantofi sport pentru jocuri de echipă și alergări. Copilul trebuie să aibă o a doua pereche pentru lecțiile rămase.

Când căutăm încălțăminte sportivă, să luăm în considerare materialul utilizat în producție. Acesta trebuie să fie respirabil, uscat rapid și delicat pentru pielea bebelușului. Să aruncăm și o privire la talpă - este suficient de flexibilă și elastică? Specificitatea lecțiilor de educație fizică constă în faptul că antrenamentul este plin de diverse forme de activitate, de la jocuri în echipă la elemente de yoga sau fitness. Prin urmare, încălțămintea sport pentru copii ar trebui să fie cât mai adaptată la utilizarea intensivă.

De asemenea, ar trebui să ne amintim de talpa albă sau gri care nu marchează, care nu va lăsa urme pe suprafața gimnastică. Rețineți că pantofii sunt stabili, iar picioarele copilului nu se răsucesc în ele - stabilizarea va garanta siguranța în timpul mișcărilor bruște, a salturilor și a figurinelor.

Elegant și sănătos pentru picioarele tale

Copiii, în special cei mai în vârstă, acordă din ce în ce mai multă atenție modei și designului. Printr-o varietate de stiluri, vor să se exprime și să se simtă încrezători în rândul colegilor lor. Ei observă preferințele prietenilor lor, urmează tendințele și astfel aleg ceva care să le reflecte cel mai bine personalitatea. Să le dăm șansa să găsească pantofi în care să se simtă nu numai confortabil, ci și la modă.

Atât culorile, cât și designul sunt importante (sau lipsa acestora, dacă copilul preferă minimalismul). Atunci când alegem încălțăminte pentru școală, să luăm în considerare faptul că în fiecare zi copilul nostru se îmbracă complet diferit la cursuri, astfel încât încălțămintea să fie cât mai versatilă, astfel încât să nu iasă în evidență de pe îmbrăcăminte.

Aspectul la modă nu trebuie să însemne sacrificarea sănătății. Există multe modele de încălțăminte școlară, a căror calitate înaltă se armonizează cu aspectul original. Este important să reglați tăietura la picioarele copilului, luând în considerare toate caracteristicile anatomice specifice. Încălțăminte bine aleasă înseamnă că întregul corp este bine odihnit.