Adidații Vans sunt modele aproape cult. Ele sunt un simbol al stilului relaxat și sportiv. Originile companiei datează din 1966. Astăzi, această companie americană este unul dintre cei mai importanți producători de pantofi de skateboarding, surfing, BMX și snowboarding.

Calitate și stil

Marca Vans a câștigat cea mai mare popularitate în rândul tinerilor care prețuiesc lipsa, stilul de viață rapid și activ și cei care prețuiesc confortul. Deoarece pantofii Vans sunt foarte confortabili, un grup unic de suporteri au câștigat popularitate printre oamenii care au skateboard. Construcția stabilă și durabilitatea manoperei fac din popularul Vansy perfect conceput pentru acest tip de activitate.

Dintr-o gamă largă de modele, aveți posibilitatea să alegeți adidași de joasă sau mare înălțime. Talpa tăiată din suprafață fără marcare, bine amortizată și, în același timp, foarte confortabilă, combinată cu mare grijă, chiar și cele mai mici detalii, face ca camioanele aderente masculine să nu mai fie doar o zonă de tineri pentru tot mai des alese de iubitorii mai în vârstă de relaxare și confort.