Gray este o culoare nobilă, clasică, care rezistă tendințelor temporare și este practic la modă. Poate fi combinată cu orice altă culoare și de fiecare dată când se obține o combinație de culori unică, diferită. Într-o astfel de culoare atemporală, se păstrează flip-flops care se găsesc în această categorie.

Papuci pentru toate ocaziile

Este greu să vă imaginați un garderobă de vară fără nici o pereche de clape confortabile care se potrivesc cu totul și pot fi purtate peste tot. Ele sunt perfecte pentru rochii de vară, blugi clasici sau costume de baie. La fel ca pe plajă, se vor dovedi la piscină, în duș sau în plimbări lungi.

Confort pentru picioare

Pantofii pentru zilele fierbinți trebuie să fie confortabili și trebuie să asigure un confort maxim, mai ales atunci când temperatura crește. În aceste condiții, picioarele se obosesc mai repede și sunt susceptibile la opărire.

O pereche de clape bine alese va funcționa chiar și în cea mai tare zi și va fi o adevărată mântuire pentru picioare. De aceea merită să li se găsească un loc în echipamente de vacanță.