Confortul și estetica pot merge mână în mână - Pantofi pentru femei de la McArthur

McArthur este un sinonim și un semn special de calitate în domeniul încălțămintei de sport și trekking. Pantofii pentru femei de acest brand sunt concepuți pentru femeile care duc un stil de viață activ și caută de asemenea pantofi în care raportul preț-calitate este corect și rațional. Marca răspunde și nevoilor clienților care se simt cel mai bine într-un mediu urban.

McArthur - un brand cu tradiții

Compania se distinge printr-un stagiu de 20 de ani pe piața poloneză, cunoscută nu numai printre sportivi și oameni activi. Inițial, marca sa ocupat de proiectarea unei game largi de încălțăminte sportivă, inclusiv trekking. De-a lungul timpului, McArthur și-a extins gama cu alte modele sportive, cum ar fi adidași, precum și cu pantofi cu un caracter mai oficial, cum ar fi balerine, tocuri înalte și sandale pentru femei.

McArthur într-un oraș mare

În sortimentul magazinului veți găsi de asemenea sandale pentru femei McArthur. Modelele sunt păstrate într-un stil casual, casual, datorită căruia se potrivesc în multe haine de vară, ușoare. Există ambele modele de tip velcro - sporturi tipice, pantaloni scurți din bumbac și pantaloni aerisiți, precum și flip-flops minimaliste, care vor arăta excelent în combinații mai elegante, de exemplu cu o rochie maxi.

Pentru pietonii de munte - pantofi de trekking pentru femei

Pentru voiajele montane sete, McArthur oferă durabilitate și soliditate trekking pantofi. pentru femei acest tip de încălțăminte se distinge printr-un design mai subtil, iar fiecare detaliu al producției, de la alegerea pieii, de jos, de cusut și de lipire, până la alegerea inserției, este rafinat cu grijă. Materialele selectate de tehnologi permit piciorului să "respire". Tălpi de încălțăminte au o aderență excelentă la sol, în timp ce sunt durabile și flexibile, ceea ce vă permite să vă deplasați cu siguranță în munți.

Gândește-te la femeile active

McArthur nu uită de iubitorii plini de eleganță urbană. Ghete McArthur din piele de cereale și piele de piele de piele de ras este răspunsul la nevoile celor mai exigenți clienți care urmăresc tendințele actuale. Oferta include ambele modele clasice - benzi laterale, cizme, precum și glezne cu gleznă sau cizme de gleznă pe toc de modă, cu toc înalt.

Pantofi pentru femei de la McArthur acestea vor fi deosebit de apreciate de femeile care au un blocaj sportiv, precum și cele care se concentrează pe confort și funcționalitate. Propunerile sezoniere ale lui McArthur conțin în primul rând modele cu o linie clasică, în care sunt prezente accente ale tendințelor actuale de modă. Vă încurajăm cu tărie să vă familiarizați cu colecțiile noastre.