Nuante de maro, bej, cappuccino sau caramel? Când vine vorba de pantofi de sport, ai multe de ales! Încălțămintea mărcilor bune precum Puma, New Balance sau Kylie vă va permite să arătați bine, elegant și universal în fiecare ediție.

Pantofi sport maro

Bronzul este perfect pentru pantofii sport deoarece are atât de multe nuanțe încât puteți combina cu ușurință stiluri interesante cu pantofi maro pentru hainele preferate. Pantofii pe o talpă albă groasă se vor potrivi bine cu pantalonii rupți sau cu pantaloni scurți, iar pantofii sport de la West Point sunt ideali pentru femeile active care încă mai trăiesc pe fugă.

Modele stiluri și culori

Pentru femeile care le place să strălucească și sunt încrezător, pantofii în nuanțe de bej cu accente de luciu de aur vor fi o alegere bună. Tăierea confortabilă de încălțăminte sportivă vă va permite să vă simțiți bine în pantofi în fiecare zi - când faceți cumpărături, mersul pe jos sau chiar la o dată în afara orașului.

Pantofii de sport clasic, în nuanțe de maro, bej și cafea cu lapte, reprezintă o propunere pentru femeile cărora le place să arate elegante și în timpul antrenamentelor sau jogging-ului în parc.