Pantofii Tullo sunt încălțăminte extrem de feminine, fermecătoare și elegante. Îți aduce în minte vara și primăvara luni, zile lungi însorite și mirosul de flori. Aceste pantofi sunt concepute pentru femei de toate vârstele, care apreciază subtilitatea, feminitatea și delicatețea.

Feminitatea mai presus de toate

Cele mai multe modele Tullo sunt păstrate în culori moi, pastelate. Datorită acestui fapt, pe baza lor puteți compune stilizări de vară de neuitat, pline de har și farmec. Pantofii Tullo sunt, de asemenea, incredibil de confortabili, astfel încât puteți să le purtați cu succes pe parcursul zilei. Cu ajutorul lor puteți obține un aspect fantastic care vă va face să străluciți la fiecare festival de vară. Fără îndoială, încălțămintele lui Tullo nu pot fi indiferente!

Design modern

Pantofii care ies din sub aripile mărcii Tullo sunt, de asemenea, incredibil de la modă. Farmecul și caracterul lor sunt îmbunătățite prin adăugiri minuțioase: curele, amprente florale, inserții metalice, crete sau tălpi originale. Datorită acestor detalii, pantofii Tullo sunt încălțăminte care atrage atenția.