Ingrijirea pantofilor de toamna


Ar trebui să ai grijă de pantofi tot timpul anului. Indiferent de anotimp și vreme, pentru că acestea sunt vitrina noastră.

Ar trebui să ai grijă de pantofi tot timpul anului. Indiferent de anotimp și vreme, pentru că acestea sunt vitrina noastră. Încălțămintea distrusă, murdară și zdrențuită nu numai că arată urât, dar spune și multe despre proprietarul său. Sezonul toamnă-iarnă este momentul în care trebuie să aveți grijă deosebită de pantofi, astfel încât să arate bine în ciuda ploii, noroiului și ploii de toamnă.

Îngrijire corespunzătoare

<a href="https://keeshoes.ro/cizme-de-iarna-pentru-femei-sergio-leone-67569-negru-i15767.html"><img src="https://keeshoes.ro/media/ale/auction_image/image1_15767.s2000.jpeg?_=1602352366.359716" alt="Cizme de dama de iarna Sergio Leone 67569" title="Cizme de iarnă de la Sergio Leone"></a>

Tipul de material din care este confecționat încălțămintea afectează tipul de îngrijire și întreținere. Pantofii din piele, piele de căprioară și țesătură trebuie întreținuți într-un mod diferit. Prin urmare, vor fi necesare diferite produse cosmetice pentru îngrijirea pielii din piele de căprioară și nubuc și diferite pentru piele netedă și alte materiale. Merită să citiți pictogramele de informații de pe pantofi. Doar îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a încălțămintei vor permite încălțămintei să fie folosite mulți ani.

Piele de cereale

<a href="https://keeshoes.ro/pantofi-blugi-pentru-femei-hengst-214702-maro-i13205.html"><img src="https://keeshoes.ro/media/ale/auction_image/image1_13205.s2000.jpeg?_=1602359018.4636846" alt="Cizme de damă maro de la Hengst 214702" title="Cizme Hengst toamna/primavara"></a>

În cazul pantofilor din piele de cereale, curățați și aplicați o pastă sau o cremă tradițională, apoi lustruiți pantofii. În cazul culorilor deschise ale pielii, merită să luați în considerare protejarea culorii înainte de a pune pantofii pentru prima dată. Impregnarea va ajuta la protejarea culorii de murdărie, care este inevitabilă toamna.

Piele brevetată

În cazul lacului, nu uitați că, dacă nu o lustruim regulat, aspectul său frumos și strălucitor nu va dura pentru totdeauna. Prin urmare, în toamnă trebuie să obțineți un spray de curățare și lustruire. Apa și bălțile nu au un efect pozitiv asupra aspectului încălțămintei. În astfel de vreme, doar cizmele de cauciuc vor funcționa dacă vrem să garantăm că picioarele noastre vor fi uscate.

Pentru pantofii din piele intoarsa sau nubuc, veti avea nevoie de o perie din piele intoarsa sau nubuc si un spray hranitor. Datorită acestuia, vom proteja culoarea și vom proteja pantofii împotriva prafului și a apei. Încălțăminte din piele artificială poate fi tratată cu o cârpă și preparate din piele lichidă.

Este imposibil să protejați complet pantofii de înmuiere și murdărie. Pe de altă parte, preparatele impregnante selectate corespunzător, curățarea și lustruirea temeinică pot ajuta la îngrijirea pantofilor în sezonul de toamnă.