Pantofi bărbați Badura 6269 negri negru

Produs indisponibil ;(

Produsele companiei poloneze Badura sunt caracterizate de cea mai înaltă calitate a materialelor utilizate, proiectate în conformitate cu cele mai noi cerințe de modă, precum și un rafinament perfect al detaliilor.


În conformitate cu principiul că stilul începe cu pantofii, acest brand a creat o colecție care completează orice stil masculin sau feminin. Stilul unic, confortul și comoditatea de utilizare îi fac pe clienți să revină pentru mai multe perechi de pantofi, pentru fiecare sezon al anului.


Pantofii pentru bărbați cu numărul de model 6269 sunt produse tipic pentru bărbați, toate din piele naturală. Ancrat, cu o pasarela conturata care previne transpiratia picioarelor. Partea superioară realizată în mod interesant crește confortul și confortul de utilizare. Ușoare și aerisite, cu o talpă care absoarbe șocul la mers. Sunt o soluție excelentă pentru bărbații încrezători în sine, concentrați pe succes, care prețuiesc funcționalitatea. Se potrivesc perfect cu blugii, dar si cu stiluri mai elegante.

Fiecare bărbat cu clasă ar trebui să le aibă în garderoba lui.


Aceste încălțăminte sunt disponibile nu numai în magazinele staționare, ci și online.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|