Pantofi negri pentru bărbați Riko 741 negru

Produs indisponibil ;(

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi confortabili care să se potrivească perfect cu orice ocazie - pantofii bărbătesc RIko sunt perfecti pentru dvs.!


Realizate din piele neagra de calitate superioara, cu atentie la cel mai mic detaliu, nu numai ca arata grozav, dar sunt si rezistente si cu siguranta te vor insoti cateva sezoane.


Căptușeala înălțată va proteja picioarele de frigul de toamnă, iar talpa profilată, ergonomică, va fi un sprijin excelent în orele lungi „pe picioare”.


Pantofii Riko sunt într-o nuanță practică de negru, așa că se potrivesc cu multe haine. Datorita croiului universal, pot fi purtati atat cu blugi cat si cu pantaloni din stofa. Vor arăta stilați în compania unui sacou și vor lua un pic de „ferocitate” cu jachetele de piele.


Pantofii sunt echipati cu brant din piele care garanteaza o purtare confortabila si previne transpiratia excesiva a piciorului. Datorită materialelor naturale, poți fi sigur că alegi ce este mai bun pentru tine. Un preț atractiv este un avantaj suplimentar al acestui model.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.