Pantofi bărbați perforați Riko 617 negru

Produs indisponibil ;(

Pantofi clasici de vară pentru bărbați de la binecunoscutul și reputatul brand polonez RIKO în cea mai practică culoare neagră.


Pantofii sunt realizati in intregime din piele naturala de inalta calitate. Acest lucru le face foarte ușor de curățat și întreținut. Cu siguranță vor servi mai multe sezoane mai calde. Modelul prezentat aerisește perfect picioarele, drenând excesul de umiditate spre exteriorul pantofului și astfel previne formarea unui miros neplăcut în timpul utilizării.


Pantofii se potrivesc aproape tuturor stilizărilor de vară de zi cu zi. Ușoare și flexibile, foarte confortabil de utilizat. Partea superioară profilată la modă oferă încălțămintei RIKO un aspect modern, datorită căruia pantofii vor atrage bărbații de toate vârstele. Perfect pentru evadarile de vară sau pentru utilizarea de zi cu zi acasă, la serviciu și multe altele.

Pantofii barbatesti RIKO sunt cea mai buna varianta pentru barbatii care pretuiesc confortul si functionalitatea in incaltaminte, si in acelasi timp nu vor sa renunte la un stil la moda si original. Se îmbină fantastic atât cu pantalonii scurți, cât și cu pantalonii lungi.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|