Verde este o culoare calmantă, dar nu pentru pantofi de sport! Ea adaugă energie și vă permite să ieșiți de la ceilalți formatori!

Un verde electrizant

Pantofi de alergare sau de fitness cu atingeri de verde neon, o mare propunere pentru cei care iubesc nuanțele și nu le place plictiseala. Adesea combinate cu alte culori, cum ar fi albastru, violet sau galben, creează o combinație cu adevărat energizantă - perfectă pentru antrenament!

Confortabil și la modă

Pantofii sport oferite de Fashion Shoes în verde, sunt sugestii în primul rând de la companii de renume de sport. Modelele acestor pantofi sunt adaptate la mișcările aerisite, ușoare, amortizante, incredibil de confortabile.

Pantofii într-o nuanță delicată de menta este o opțiune ideală pentru femeile care se bucură de culori pastelate și, de asemenea, în îmbrăcămintea lor sportivă, aleg mai presus de toate culori atât de delicate, supuse. Monetăria combinată cu negru sau gri creează duoul perfect. Merită să vă gândiți să înlocuiți încălțămintea sportivă cu un model mai nou și să alegeți ceva dintr-o ofertă de calcar.