Joma pantofi sunt făcute pentru a rula, deoarece au caracteristici speciale adaptate acestui sport. Principalul dintre aceste caracteristici este securitatea. Restul - estetica, aspectul și confortul la modă, ceea ce le face o alegere extrem de practică atunci când ne place să fugim.

Pantofi Joma

Pantofii Joma pentru femei sunt caracterizați de un talpă groasă din material sintetic, care garantează un salt bun de la sol și amortizare. Profilul special al tălpii previne alunecarea, chiar și pe terenul instabil.

Pantofii sunt fabricați dintr-o sintetică acoperită cu o plasă care pătrunde în aer și previne transpirația piciorului. Acestea se caracterizează prin luminozitate, o bună absorbție a șocurilor și un confort extraordinar - se adaptează la forma piciorului.

Culorile sunt ca un vis

Fiecare alergător îi place să iasă din mulțime cu tinuta lui. Pantofi Joma maxim colorați, nebun, care se potrivesc perfect cu starea voastră energetică și cu puterea de a alerga! Aceste pantofi sunt perfecte pentru antrenament, dar și pentru alergarea maratonilor, datorită proprietăților lor unice.