Pantofi de expoziție Nik 181 multicolor negru

Produs indisponibil ;(

Pantofi pentru bărbați clasici și atemporale de la binecunoscutul și reputatul brand NIK într-o nuanță elegantă de maro cald.


Pantofii sunt realizati in intregime din piele naturala de inalta calitate. Sunt ușor de curățat și cu siguranță vă vor servi bine pentru multe sezoane. Ele aerisesc perfect piciorul, drenând excesul de umiditate spre exterior. Se potrivesc cu orice stil masculin. Indispensabil în garderoba oricărui bărbat. Unul dintre cele mai clasice modele de pantofi.


Fața senzațională profilată adaugă un aspect clasic și elegant oricărei ținute. Pantofii sunt foarte stabili și extrem de confortabili. Un branț profilat anatomic la picior crește confortul și funcționalitatea încălțămintei. Acest tip de încălțăminte este potrivit atât pentru stilizări clasice, cât și pentru cele sportive.


Pantofii pentru bărbați NIK sunt propunerea perfectă pentru bărbații care apreciază confortul și un stil neobișnuit. Se îmbină fantastic atât cu pantalonii de costum, cât și cu blugii obișnuiți. Pantofii prezentați sunt o combinație de design modern cu clasici atemporale și eleganță.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|