Joma pantofi de fotbal se disting prin înaltă estetică și de calitate. În fiecare zi sunt confortabile și au o talpă potrivită, ceea ce asigură confort.

Aveți pantofi Joma?

Pantofii sunt potriviți pentru joc pe suprafețe artificiale. Folosirea pieii în performanță garantează nu numai o înaltă calitate, ci și o potrivire confortabilă pentru picior. Datorită acestui fapt, în timpul jocului, nu simțiți că încălțămintea se mișcă, provocând disconfort și nu ajustând piciorul. Dimpotrivă, pantofii se adaptează piciorului, oferind o bună amortizare în timpul jocului și o flexibilitate adecvată.

Care sunt avantajele acestui tip de încălțăminte?

- Pantofii Joma sunt încălțăminte profesionale pentru jocul de fotbal. Acestea sunt lipicioase și stabile, ceea ce permite confortul zilnic și este un avantaj deosebit pentru persoanele care iubesc sportul.

- Pantofii au un sistem de protecție care asigură siguranța piciorului în timpul funcționării, lovirea mingii și ruperea piciorului. Datorită acestui fapt, stabilitatea încălțămintei este îmbunătățită și atunci când se întoarce la contactul cu solul.