Pantofi de înot la modă și practici pentru vara 2019


Accesul la călătorii străine înseamnă că, pentru noi polonezii, vara poate dura tot anul. Deși sezonul oficial va începe doar la începutul lunii iunie, mulți turiști aleg aprilie sau mai. Nu uitați să luați pantofi de înot practici pentru călătoria dvs. Dacă vrem să creăm stil în incinta hotelului, vom alege unul dintre modelele la modă pentru sărbătorile din acest an.

Ce este pantofii de înot?

Încălțăminte de înot sunt denumite și încălțăminte specială pentru apă. Le-am pus pentru a proteja piciorul de pietre și resturi care ar putea sta pe malul unui rezervor de apă - mare, lac sau râu.

De ce merită să vă luați pantofii de înot în vacanță?

Pantofii de înot ar trebui să fie în valiza noastră ori de câte ori mergem la rezervorul de apă și în străinătate. Având în vedere cantitatea de gunoi care cade în rezervoarele de apă, încălțămintea de apă ne va proteja picioarele împotriva sticlei sau a fragmentelor ascuțite de plastic. Le putem pune atât pentru o plimbare de-a lungul malului mării, cât și pentru scăldat. Este obligatoriu ca o plajă stâncoasă să vă protejeze picioarele de pietre ascuțite și alunecoase care sunt adesea acoperite cu alge. Să le alegem dacă mergem pe o coastă de pietriș - pietricele ascuțite nu se vor lipi de fundul picioarelor noastre atunci când intrăm în apă. În mări mai calde, de exemplu în Marea Adriatică, pe care se află Croația, arici trăiesc în ape. Pantofii de înot vă vor proteja picioarele de ele și ne vor permite să evităm o întâlnire neplăcută care ar putea avea consecințe foarte neplăcute.

Tipuri de pantofi de înot

Avem diferite tipuri de pantofi de înot pentru a alege. Cele mai populare și mai ieftine sunt modelele din cauciuc, care se potrivesc foarte bine formei piciorului și protejează eficient împotriva abraziunilor. Cel mai mare dezavantaj al acestora este permeabilitatea redusă, iar purtarea lor pe timp cald poate provoca un disconfort mare. Vom experimenta sentimente similare atunci când vom pune pantofi de plastic în apă. Mai mult, astfel de încălțăminte se pot freca dureros de un picior transpirat și umflat de căldură. Cei mai buni - cei mai confortabili și mai durabili - pantofi de apă sunt modele din spumă (neopren). Sunt flexibile și se potrivesc bine formei piciorului. Putem alege modele fără tălpi, numite șosete și destinate scufundărilor, și pantofi de înot cu tălpi. Merită să alegeți un model cu o protecție solidă, care va proteja piciorul de dedesubt de răni. Pantofi de înot de înaltă calitate pot fi găsiți în magazinul online KeeShoes.

Pantofi de apă la modă

Dacă ați reușit să alegeți tipul potrivit de încălțăminte, este timpul pentru culoare și stil. Cizmele din neopren sunt destul de moi, se potrivesc bine piciorului, au o bandă caracteristică. Acestea sunt încălțăminte extrem de practice, care ar trebui să fie îmbrăcate înainte de a intra în apă. Cu toate acestea, nu conta pe faptul că ești cel mai frumos și care se potrivește cu costumul nostru de baie atent selectat. Cum să rezolvi problema? Alegeți un model într-o culoare energică de vară - portocaliu, galben sau roz și puneți-l în timpul scăldatului. Când ieșim din apă, să ne clătim bine picioarele și să ne prezentăm lumii în flip-flops elegante, care să se potrivească perfect cu frumosul nostru pareo și pedichiura la modă de sărbători. 

Pantofii de înot pot fi proiectați estetic și reflectă bine culorile la modă ale unui anumit sezon. Sunt de neînlocuit în timpul călătoriilor - atunci când sunt puse pe picioare, ne asigură confortul și siguranța. Cu toate acestea, dacă vrem să creăm un stil într-o stațiune străină, să presupunem că după ce părăsim apa flip-flops la modă.