Volei este un sport care necesită încălțăminte adecvată. Ar trebui să fie bine conturat și anti-alunecare. Aceste criterii sunt îndeplinite de pantofii de volei Mizuno.

Mizuno colorat

Pantofii Mizuno sunt caracterizați nu numai de tăierea și construcția corespunzătoare, care corespund condițiilor predominante în hală. De asemenea, este o încălțăminte foarte colorată, fără teamă de combinarea modelelor și a culorilor. Astfel de pantofi diferențiază foarte mult jucătorul de volei de alți adversari și, mai presus de toate, sunt un plus interesant pentru tricoul său de volei.

Încălțăminte conturată

Mizuno sunt pantofi destinați volei. Ele sunt caracterizate de un călcâi special conturat și un superior superior. Acest lucru permite stabilizarea gleznei chiar și în cazul celor mai riscante manevre.

Tehnologia specială de a face singurele garanții pentru amortizarea mișcărilor și a flexibilității, care asigură un confort maxim atunci când rulați în jurul holului. Pantofii sunt fabricați din plastic cu o plasă specială pentru a ajuta picioarele să respire. Această tehnologie le face extrem de ușoare.