Gri este cea mai la modă culoare pentru mai multe sezoane înapoi, de asemenea, în moda copiilor. Pentru părinți, această culoare este importantă și pentru un alt motiv - practic, atunci când este vorba de spălarea încălțămintei și a universalului, deoarece poate fi combinată cu alte culori.

Adidași pentru copii

Adidașii sunt pantofi de sport. Ele au o talpă din cauciuc confortabilă, cu un nivel ridicat de flexibilitate. Acestea sunt fabricate din textile care îi garantează copilului să mențină un nivel ridicat de igienă a piciorului și să permită spălarea într-o mașină automată de spălat. Închiderea cu fermoar sau șireturile în adidași este motivul pentru care acest tip de încălțăminte a fost purtat atât de copii mai mari, cât și de cei mai tineri.

Pantofi individuali

Pentru copilul dvs., alegeți adidașii care se potrivesc cel mai bine preferințelor sale. Pantofii cu amprente vesele în nuanțe de gri sunt un plus extraordinar pentru tinuta pentru un copil mic.

Adidașii cu vârful superior într-o culoare gri uniformă de către Converse sunt pantofii perfecți pentru un copil mai în vârstă care îi place să se joace cu moda. Desigur, printre multe modele de adidași veți găsi cele perfecte pentru copilul dumneavoastră.