În oferta magazinului nostru veți găsi un număr de pantofi de la un producător de încălțăminte pentru copii - Bartek. Bartek produce încălțăminte pentru copii de peste 20 de ani și le livrează atât în magazine poloneze, cât și în străinătate. Bartek este o companie poloneză care este cel mai mare producător de încălțăminte pentru copii din Europa. De la începutul existenței companiei, au fost create deja 10 milioane de perechi de pantofi.


De ce merită să alegeți cizmele Bartek?


Compania se bucură de recunoaștere și încredere în rândul părinților, ca și copiilor lor mici. De asemenea, are o vastă experiență în proiectarea și crearea pantofilor care îngrijesc pentru confortul și dezvoltarea adecvată a copiilor.


Încălțăminte pentru copii create de specialiști


Echipa responsabilă cu proiectarea pantofilor Bartek este formată din specialiști care se ocupă de dezvoltarea zilnică a necesităților de dezvoltare a copiilor. Și proiectele care sunt puse în aplicare în procesul de producție sunt adaptate pentru a se potrivi cel mai bine anatomiei picioarelor copiilor.


Oferta magazinului nostru


Bocancii Bartek sunt disponibili în oferta noastră, atât pentru băieți cât și pentru fete de toate vârstele. Gama de dimensiuni disponibile este foarte largă - de la 20 până la 38 de dimensiuni. În plus, fiecare copil și părinte aleg un model care să se potrivească propriilor gusturi și nevoi. În magazinul nostru veți găsi diferite modele de cizme Bartek atât în ceea ce privește culoarea, cât și designul.


Majoritatea modelelor sunt fabricate din piele naturală, care protejează împotriva factorilor externi - cum ar fi înghețul, frigul și umiditatea - și permite, de asemenea, un flux de aer liber, care nu duce la transpirația piciorului.


Bocancii Bartek sunt încălziți cu blană caldă, astfel încât nu există nici un risc de disipare excesivă a căldurii. În plus, modelele selectate au, de asemenea, o diafragmă, care este un element care protejează suplimentar piciorul copilului de răcire, precum și pătrunderea umezelii în interiorul pantofului. De asemenea, datorită membranei folosite, excesul de umiditate este transportat în afara cizme.